דרוש מידע מטפלת לתינוק ברמות בירושלים

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם מישהי יודעת על מטפלת חמה שפנוי שם מקום.
0527192345
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
איפה ברמות?
לפעמים יש פרסומות על מקום פנוי בעיתונים לוח קיר / קהילות רמות
אצל המטפלות המבוקשות הכל תפוס כבר...

• הוסף לסימניות
אם מצאת תעדכני, אחותי מחפשת.

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים בדחיפות מטפלת לתינוקת בת 3 חודשים
ברמות א' י-ם
0583291631

תודה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בדחיפות לתינוקת בת 7 חודשים ברמות א ירושלים
יש מישהי?
לאחר הרבה ברורים.. מצאתי מישהי מקסימה ליד הבית ברוך ה..אבל כשביררתי מצאתי כמה שנשמעו ממש ממש מקסימות. המספר הראשון שכתבתי גיסתי מכירה אותה ושמעתי עליה ממנה רק דברים טובים. והשנייה לא מכירה אותה אבל היא הייתה נשמעת ממש אנושית ורכה בטלפון בסוף לא הלכתי אלייה כי היא הייתה יחסית רחוקה מהבית שלי.
058-3247026 ליהי, נראה לי שהיא גרה בשירת הים
054-8440900- רותי, גרה בשכטמן
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
לאחר הרבה ברורים.. מצאתי מישהי מקסימה ליד הבית ברוך ה..אבל כשביררתי מצאתי כמה שנשמעו ממש ממש מקסימות. המספר הראשון שכתבתי גיסתי מכירה אותה ושמעתי עליה ממנה רק דברים טובים. והשנייה לא מכירה אותה אבל היא הייתה נשמעת ממש אנושית ורכה בטלפון בסוף לא הלכתי אלייה כי היא הייתה יחסית רחוקה מהבית שלי.
תודה!!
מישהי מכירה גם מטפלות ברמות א' יותר למעלה?
קרוב יותר לצומת רמות פולין?

• הוסף לסימניות
@נתנאל ...
יש אפשרות לדבר איתך בפרטי עליהן?
לי אין מנוי פרמיום...
יעזור לי מאוד!!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
@נתנאל ...
יש אפשרות לדבר איתך בפרטי עליהן?
לי אין מנוי פרמיום...
יעזור לי מאוד!!
תודה רבה!
היי,
אני לא הייתי אצלן אז אני לא יכולה להמליץ עליהן ממש.
רק ליהי שהיא אחות של חברה של גיסתי (קצת מורכב) וממנה שמעתי עלייה. אחרי זה הבנתי שליהי הזאת עבדה במעון שבו אני שמה את הילדים שלי במשך שנים. המנהלת שלה לשעבר ממש ממליצה עליה ועד היום כולם מאוכזבים שהיא עזבה כי הייתה מקסימה (זה מה שהן סיפרו לי בדיעבד). יותר מיזה אין לי מה לספר עליה. ואת רותי (בשכטמן) אני בכלל לא מכירה חוץ משיחת טלפון שבו היא נשמעה מאוד אנושית וחמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה