דרוש מידע מטפלת רגשית בירושלים

• הוסף לסימניות
שלום
מחפשת מידע על מטפלת רגשית בשם נעמי גריינימן
מישהו מכיר? יודע? ממליץ?
כל מידע יעזור
תודה מראש

• הוסף לסימניות
היא עובדת בגישה המוטיבציונית?

• הוסף לסימניות
הי
אני גם מנסה לברר על מטפלת רגשית בירושלים בשם גריינימן (לא יודעת מה השם הפרטי שלה)
מישהי מכירה/ממליצה?

• הוסף לסימניות
@ayalash הצלחת להשיג מידע עליה?
או שיש לך מידע על מטפלת אחרת בירושלים?
יעזור לי מאד

• הוסף לסימניות
כן, אני ממליצה עליה באופן אישי מאד
אם יש אופציה של התכתבות בפרטי אני יכולה להרחיב

• הוסף לסימניות
יש את גיטי בורנשטיין מירושלים
מקבלת במרכז תעצומות, בקופת חולים כללית סניף ירמיהו, וגם בפרטי
יש לה המון נסיון

• הוסף לסימניות
יש את גיטי בורנשטיין מירושלים
מקבלת במרכז תעצומות, בקופת חולים כללית סניף ירמיהו, וגם בפרטי
יש לה המון נסיון
אשמח לשמוע עליה עוד פרטים- באיזה שיטה היא עובדת
על איזה תחומים
ואם היא עדיין בכללית
תודה רבה

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי היא עדיין בכללית ברח' ירמיהו 60
הסניף שם די חדש, ולכן הבנתי שדי קל להשיג שם תור
היא חרדית ומתמחה מאד בנשים בנערות ובילדים
הנסיון שלנו איתה היה מעולה
אפשר לעשות עליה חיפוש בגוגל, היא מופיעה בהרבה אתרים, ושם מופיע גם כל תחומי הטיפול שלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה