דרוש מידע מטפל רגשי בבית שמש

• הוסף לסימניות
יש את מכון ויסמן שמעולה מאוד בטיפול בילדים
ארבע אחיינים שלי שהיו כאלה בעייתים מאוד
אחד שהיה מרביץ ויורק בצורה הזויה אי אפשר היה לעמוד לידו בלי לחטוף מכות
ועוד 3 בנות שהיו בוכות ברמה משוגעת כל חצי דקה בכי על כלום-משהו בלתי נסבל
עברו שם טיפול מטורף והשתנו לגמרי!!

• הוסף לסימניות
יש את נפשי
AIorK4xW55yMz1GubQP-utW7snlowcgytrmRRcxncGKpFKLTCnN96nxvxo2r5RSHH3h2YPkc0Ld-w3ch9bHL

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה על מטפל ספציפי?
מטפל רגשי להעלאת הביטחון העצמי.

• הוסף לסימניות
יש אברך חסיד גור שמטפל בבעיות תקשורת ונראה לי גם בבטיחון עצמי ודימוי עצמי
קוראים לו פנחס פיקרסקי והמספר שלו 0534177388

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
חייבת לציין שטיפול ריגשי זה לא משחק ילדים וממליצה לפנות לאנשי מקצוע טובים שכוללת הדרכת הורים.
לא רוצה לכתוב נגד שמות שכתבו כאן ושלא כתבו, אבל, תבדקו טוב טוב לפני..

בהצלחה והרבה נחת

• הוסף לסימניות
ממליץ על פסיכולוג בשם אדם גוטליב (חרדי אמריקאי) עובד בשפ"ח בית שמש, מעולה לילדים.

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
חייבת לציין שטיפול ריגשי זה לא משחק ילדים וממליצה לפנות לאנשי מקצוע טובים שכוללת הדרכת הורים.
לא רוצה לכתוב נגד שמות שכתבו כאן ושלא כתבו, אבל, תבדקו טוב טוב לפני..

בהצלחה והרבה נחת
אני לא יודע האם התכוונת כללי או אלי אבל אני ממליץ עליו מאוד

• הוסף לסימניות
אנחנו טיפלנו באחד המקומות שהומלצו פה
אני רק יכולה לציין שלדעתי למטפלות שם לא היתה שום הכשרה אקדמאית (מקסימום קורס של בעלת המכון..)
לא נרשמו נזקים
אבל לדעתי-גם תועלת מיוחדת לא היתה

אצלינו מה שכן הועיל:
1. אבחון קש"ר (משום מה במכון המדובר המטפלת אפילו לא חשדה בקש"ר..)-והתחלת טיפול תרופתי (וזה אחרי שנה וחצי שטיפלנו שם)
2. קורס ממוקד של כישורי חברה ע"י המכון להתפתחות הילד (שנוהל ע"י קלינאית תקשורת ומרפאה בעיסוק).

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני רק יכולה לציין שלדעתי למטפלות שם לא היתה שום הכשרה אקדמאית (מקסימום קורס של בעלת המכון..)
לא נרשמו נזקים

אצלינו מה שכן הועיל:
1. אבחון קש"ר (משום מה במכון המדובר המטפלת אפילו לא חשדה בקש"ר..)-והתחלת טיפול תרופתי (וזה אחרי שנה וחצי שטיפלנו שם)
2. קורס ממוקד של כישורי חברה ע"י המכון להתפתחות הילד (שנוהל ע"י קלינאית תקשורת ומרפאה בעיסוק).
טיפלת בבית שמש? באיזו קופה?

• הוסף לסימניות
אני לא יודע האם התכוונת כללי או אלי אבל אני ממליץ עליו מאוד
לא מכירה..

לא נרשמו נזקים

אצלינו מה שכן הועיל:
מצטרפת לכל מילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה