יש למישהו המלצה על מטפל ספציפי?
מטפל רגשי להעלאת הביטחון העצמי.
יש את נפשי
![]()
דיס ענק!יש את מכון ויסמן שמעולה מאוד בטיפול בילדים
אין לי אפשרות יש דרך אחרתדיס ענק!
פרטים בפרטי
מלחיץ הבן שלי אמור להתחיל שם בקרוב אשמח ממש למידעדיס ענק!
פרטים בפרטי
אני לא יודע האם התכוונת כללי או אלי אבל אני ממליץ עליו מאודערב טוב,
חייבת לציין שטיפול ריגשי זה לא משחק ילדים וממליצה לפנות לאנשי מקצוע טובים שכוללת הדרכת הורים.
לא רוצה לכתוב נגד שמות שכתבו כאן ושלא כתבו, אבל, תבדקו טוב טוב לפני..
בהצלחה והרבה נחת
טיפלת בבית שמש? באיזו קופה?אנחנו טיפלנו באחד המקומות שהומלצו פה
אני רק יכולה לציין שלדעתי למטפלות שם לא היתה שום הכשרה אקדמאית (מקסימום קורס של בעלת המכון..)
לא נרשמו נזקים
אבל לדעתי-גם תועלת מיוחדת לא היתה
אצלינו מה שכן הועיל:
1. אבחון קש"ר (משום מה במכון המדובר המטפלת אפילו לא חשדה בקש"ר..)-והתחלת טיפול תרופתי (וזה אחרי שנה וחצי שטיפלנו שם)
2. קורס ממוקד של כישורי חברה ע"י המכון להתפתחות הילד (שנוהל ע"י קלינאית תקשורת ומרפאה בעיסוק).
לא מכירה..אני לא יודע האם התכוונת כללי או אלי אבל אני ממליץ עליו מאוד
מצטרפת לכל מילה.אנחנו טיפלנו באחד המקומות שהומלצו פה
אני רק יכולה לציין שלדעתי למטפלות שם לא היתה שום הכשרה אקדמאית (מקסימום קורס של בעלת המכון..)
לא נרשמו נזקים
אבל לדעתי-גם תועלת מיוחדת לא היתה
אצלינו מה שכן הועיל:
1. אבחון קש"ר (משום מה במכון המדובר המטפלת אפילו לא חשדה בקש"ר..)-והתחלת טיפול תרופתי (וזה אחרי שנה וחצי שטיפלנו שם)
2. קורס ממוקד של כישורי חברה ע"י המכון להתפתחות הילד (שנוהל ע"י קלינאית תקשורת ומרפאה בעיסוק).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים