דרוש מידע מטריה טובה וחזקה. יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו ב 50 ש"ח, כשהמוכר המליץ ואמר שלא חוזרים
שרד כמו מטריה של 15...

• הוסף לסימניות
מטריות של חברת טוטש אני מזמינה באמזון עולה קצת יותר מ100 ומחזיק שנים- כתוב על זה שיש אחריות

• הוסף לסימניות
בד"כ היקרות יותר חזקות יותר אבל אם החנות לא נותנת אחריות לא הייתי בכלל קונה במחיר יקר
וגם אחרי הכל מאד תלוי איפה גרים וכמה רוחות יש וכמות גשמים וכו' וכו'
לי יש מטריה של גבירץ לפחות כבר 6 שנים אבל עכשיו כבר הבד קצת התחיל להתבלה במקומות החדים של הקיפולים (עלה לי 60 בשעתו אין לי מושג מה המחיר היום)

• הוסף לסימניות
לי יש מטריה של ווינטן (זו מטריה מוכרת עם דוגמא של פסים שחור+צבע אחר)
קניתי לפני 4 שנים כזו מטריה ועד היום שורדת לי! (גם אחותי קנתה אז וגם שורד לה עד היום)
השנה קניתי עוד אחת כזו לגיוון;)
קניתי בעזרא ואחוה ב35 ש"ח)

• הוסף לסימניות
קניתי בעזרה ואחווה שנה שעברה (עלה 50 שח אאל"ט) ובינתיים היא מעולה
לא עברה טיפול של ילדים כך שלא יודעת מה רמת העמידות מהבחינה הזאת

• הוסף לסימניות
בד''כ קונה את המטריות דעולות בסביבות 40 שח בחניות ואם הילדה לא מטפלת יכול להחזיק כמה עונות מובן שברוחות מטורפות זה ישבר

• הוסף לסימניות
יש באלונית בתחנות דלק מטריה גדולה שעולה 20 ש"ח
הן הכי מעולות שפגשתי

• הוסף לסימניות
ככל שיש במטריה יותר ברזלים היא יותר חזקה ועמידה,
קניתי לפני 3 שנים בעזרה ואחווה, 50 שקל, והיא מצויינת.
שום מטריה לא עמידה ברוחות חזקות.

• הוסף לסימניות
ככל שאין למטריה קיפולים כך היא פחות נשברת
כלומר מטריה שנשארת ארוכה בסגירה

• הוסף לסימניות
אני קניתי את הגדולות במשנת יוסף מוטות סיליקון מחזיק כמה שנים.
אבל תלוי מאד היכן אתם גרים במקום שיש יותר רוחות אזורים פתוחים וכדו'.

• הוסף לסימניות
לי יש מטריה מכיתה ט'.
סיימתי את הסמינר מזמן מזמן.

קניתי אותה בחנות הראשונה שראיתי מטריה, כשתקף אותי גשם בהפתעה. לא יודעת חברה ואפילו לא חנות.
עכשיו הידית מתקלפת, ושנה שעברה עף לי ברוח הכיסוי שלה.

אני רוצה אחת חדשה, מצד שני, מתלבטת אם לוותר על התענוג של הורשת מטריה לנכדותיי.
מצד שלישי, לא נראה לי שאפשר למצוא עוד אחת כמוה.

• הוסף לסימניות
לי יש מטריה מכיתה ט'.
סיימתי את הסמינר מזמן מזמן.

קניתי אותה בחנות הראשונה שראיתי מטריה, כשתקף אותי גשם בהפתעה. לא יודעת חברה ואפילו לא חנות.
עכשיו הידית מתקלפת, ושנה שעברה עף לי ברוח הכיסוי שלה.

אני רוצה אחת חדשה, מצד שני, מתלבטת אם לוותר על התענוג של הורשת מטריה לנכדותיי.
מצד שלישי, לא נראה לי שאפשר למצוא עוד אחת כמוה.
בטוח שהיא גם באה לשימוש??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה