דרוש מידע מטרנה מצווה 24 - מה הפרטים?

• הוסף לסימניות
עד מתי אפשר להביא?
אפשר להביא גם אריזות של דייסה?
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת לאיפה אפשר להעביר את הכפיות של המטרנה באשדוד ?

• הוסף לסימניות
ואני אשמח למידע איפה אפשר להעביר את הכפיות בצפת
תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת לאיפה אפשר להעביר את הכפיות של המטרנה באשדוד ?
משהי יודעת ?
יש לי מלא כפיות
אשמח להעביר את זה עוד היום
יש אולי איזה טלפון שאפשר לברר ?
וגם עד מתי אפשר בכלל להעביר ?

• הוסף לסימניות
אני כבר הרבה שנים תוהה אם יש במבצע הזה אמת.
מישהו שם באמת דואג שכל הכפיות בארץ יגיעו לאיזה מוקד, ויושב וסופר כמה כפיות נשלחו?

• הוסף לסימניות
האמת שגם אני התלבטתי כל השנים
לא יודעת מה קרה השנה שראיתי על זה כתבה באחד העיתונים עם המלצות של רבניות
אני עד עכשיו לא בטוחה שזה נכון
בכל אופן השנה שמרתי וזה הצטבר לי
אני רוצה לפנות את זה
משהי בכל אופן יודעת ?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפנות את זה
משהי בכל אופן יודעת ?
אני צוברת בלי תלות בתקופת המבצע, ואחת לתקופה מכניסה לביתן תרומות המזון של חסדי נעמי (ביתנים כאלו פזורים בעיר מגורי).

• הוסף לסימניות
משהי יודעת איפה יש באשדוד ביתנים של חסדי נעמי ?

• הוסף לסימניות
וודאי שזה אמין, חסדי נעמי מוציאה רכב שיאסוף בערים ובשכונות אחת לתקופה...
כנראה באמת שוקלים את הכפיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה