דרוש מידע מיגו - לימודים להייטק

• הוסף לסימניות
שבוע הבא יש לי מבחן פסיטוכני כחלק מהרשמה ללימודים האלה. האם מישהו למד שם? אשמח למידע לגבי אופי הלימודים. מה המבחן כולל? (מבחן של 5 שעות)

• הוסף לסימניות
שבוע הבא יש לי מבחן פסיטוכני כחלק מהרשמה ללימודים האלה. האם מישהו למד שם? אשמח למידע לגבי אופי הלימודים. מה המבחן כולל? (מבחן של 5 שעות)
אני לומד שם כרגע.
מה הפירוש "אופי הלימודים"?
המבחן כולל המון סוגי מבחנים, מסוג מבחני תיל, שבוחנים את רמת הנבחן בתחומים רבים ומגוונים - מתמטיקה, אנגלית, זיהוי תבניות, מציאת טעויות, יכולת הפשטה, מטריצות, ועוד...

• הוסף לסימניות
דומני שעדיין אין להם בוגרים, זו תוכנית חדשה יחסית.
@יענקף אולי יודע יותר.

• הוסף לסימניות
אני לומד שם כרגע.
מה הפירוש "אופי הלימודים"?
המבחן כולל המון סוגי מבחנים, מסוג מבחני תיל, שבוחנים את רמת הנבחן בתחומים רבים ומגוונים - מתמטיקה, אנגלית, זיהוי תבניות, מציאת טעויות, יכולת הפשטה, מטריצות, ועוד...
תודה @יענקף.
אפשר לשמוע ממך ג"כ לגבי היום הערכה והראיון [שבפועל זה קורה בת"א - יש סיבה לכך?]
מה בדיוק בודקים שם? יש משהו שכדאי להתכונן אליו?

• הוסף לסימניות
תודה @יענקף.
אפשר לשמוע ממך ג"כ לגבי היום הערכה והראיון [שבפועל זה קורה בת"א - יש סיבה לכך?]
מה בדיוק בודקים שם? יש משהו שכדאי להתכונן אליו?
היה אתמול יום כזה
ויש גם ביום ראשון

ביום המיון- אתה ממלא שאלון מורחב, עובר עוד אבחון ממוחשב בצורת משחק מחשב כלשהו, ונפגש עם פסיכולוג ומראיין מתחום ההייטק כדי שאתה תבין במה מדובר והם יבינו כמה אתה מתאים.

הראיון מתקיים בחברות הייטק ענקיות כדי להכניס אותך לאווירה העתידית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה