מידה של שמלה

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להזמין שמלה מנקסט לביתי בת ה-7, אך ממש תוהה איזו מידה לבחור לה.
יש כאן מישהי שהזמינה שמלה לבת גדולה ויודעת להגיד לי איזה מידה להזמין כך שהשמלה תהיה באורך בסדר?

• הוסף לסימניות
זה מאוד תלוי איך הבת שלך, מלאה, רזה, גבוהה וכו'

• הוסף לסימניות
לא, היא בגובה נורמלי . בד"כ אני קונה לה מידה 7-8 .
בשמלה אחת היא מידה 10, לא מידה של הארץ.
אז איך שם הולך המידות ? שיהיה באורך טוב?

• הוסף לסימניות
שימי לב רק שהשמלות שם בד"כ קצרות, אבל מידות נורמליות בשנים, יש שני אופציות או לקנות את המידה הרגילה ולהאריך או לקנות שני מידות מעל, ואם יהיה גדול להצר.

• הוסף לסימניות
האמת שחשבתי להזמין מידה 10.
אבל כדי להיות בטוחה רציתי לשמע מבעלות נסיון.
יצא לך להזמין?

• הוסף לסימניות
האומנם לא יצא לי להזמין, אבל אנו כילדים גדלנו על לבוש מאנגליה ובתוכו גם נקסט, והיום הילדים שלי ממשיכים את השלשלת, ולרוב הבגדים היו קצרים ואנו היינו יצירתיים והארכנו אותו.

• הוסף לסימניות
תמדדי אותה מראש, זה הכי מומלץ, יש הסבר לכל מידה לגבי אורך רוחב וכו'.

• הוסף לסימניות
זהו שלפי איך שמדדתי אותה יצא לי משהו באזור המידה הזו.
אך שוב לפני שאני מזמינה העדפתי לודא את זה מבעלות נסיון.

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לפי המדידה שלהם מידה 4-5 לילדה בת 5 ויצא קצר למדי. בגלל שהיא רק בת 5 אני יכולה להשתמש אבל אם זו היתה ילדה יותר גדולה ושמלה קצרה כזו = ביחס אליה, לא היה מצב להשתמש.
אפשר גם לראות בתמונות באתר עד היכן מגיעה השמלה לדוגמנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה