מידע שימושי מידה 0-3 מהדס

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
מישהי יודעת האם המידות של הדס הם גדולות או קטנות?
מידה 0-3 לאיזה גיל מתאים?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מידות רגילות, ובד"כ תואמות אצלי את הגיל שכתוב עליהן
כמובן, תלוי בגודלו של התינוק

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה אם מידות של תינוקות
אבל בבגדים של בנים אני לוקחת מידה מתחת זה מידות ממש גדולות (ווהבן שלי יחסית גבוה)

• הוסף לסימניות
דווקא בחודשים אני חושבת שהמידות קטנות,
0-3 היה כמו ניו בורן.
יכול להיות שזה משתנה בין דגמים

• הוסף לסימניות
דווקא בחודשים אני חושבת שהמידות קטנות,
0-3 היה כמו ניו בורן.
יכול להיות שזה משתנה בין דגמים
גמאני באתי לכתוב ככה, אצל תינוקות זה ממש מידות מדויקות לכיוון הקטן....
0-3 לגמרי ניו בורן

• הוסף לסימניות
השבוע קניתי 3 בגדים מהדס 0-3
לתינוק בן שבוע במשקל 300 גרם יושב עליו מהמם!!!
השרוול קצת ארוך. אבל בגוף יושב ממש טוב.
מזל טוב

• הוסף לסימניות
3 קילו🤭

• הוסף לסימניות
המידות שם די גדולות,
ספציפית על 0-3 אני לא זוכרת אבל התינוק שלי בן שנה וחצי לובש בד"כ 6-9 וחלק גם 9-12, לבש השבת מכנס אריג (לא נמתח) במידה 3-6

• הוסף לסימניות
כנ"ל, המידות בחודשים ממש ממש קטנות -
לבן שלי בן חצי שנה הייתי מלבישה 12-18 (בפרט כל הבגדים שלהם מבד ריב)

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה לך פשוט ללכת איתו לחנות ולשים עליו את הבגד
או שאת יודעת להבחין בעין.

• הוסף לסימניות
לדעתי תלוי בבגד ובגזרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה