דרוש מידע מידול למדפסות תלת מימד

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע על מידול אלמנטים להדפסה במדפסות תלת מימד לצרכי הוראה
אשמח לכל עזרה או הפניה לכתובת מתאימה

• הוסף לסימניות
באיזה מרכז פסגה?

• הוסף לסימניות
תלוי מאיפה את בארץ .
תבררי באזור שלך.
אם את רוצה יותר פרטים באישי...

• הוסף לסימניות
את מעוניינת למדל בעצמך, או שימדלו עבורך?
הנפ"מ משמעותי מאד.

• הוסף לסימניות
אני מעונינת בקורס לתלמידות

• הוסף לסימניות
במרכזי פסגה חילוניים, לא עוזר לי
אני מחפשת מרצה חרדית

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש משהו מאוד רציני ויפה במרכז הקהילתי בבליליוס באזור גאולה ברחוב שטראוס לא ראיתי אבל שמעתי שיש שם משהו כזה ברמה מאוד גבוהה
יכולה לנסות לברר בשבילך אם משהו יעלה בחכתי העדכן!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה דחוף לי מאוד ויעזור לי מאוד

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש משהו מאוד רציני ויפה במרכז הקהילתי בבליליוס באזור גאולה ברחוב שטראוס לא ראיתי אבל שמעתי שיש שם משהו כזה ברמה מאוד גבוהה
יכולה לנסות לברר בשבילך אם משהו יעלה בחכתי העדכן!
בהצלחה
@אדריכלית בעתיד בעז"ה
הצלחת לברר משהו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה