מידות נעליים בנקסט

• הוסף לסימניות
האם הגיוני שהמידות בנקסט גדולות מהמידות בארץ?
מדדתי לילדה בת שנה וחצי לפי הדף, יצא מידה 7, ובהמרה באתר- 24. פער של שתי מידות מהנעליים הנוכחיות שלה. זה הגיוני?

• הוסף לסימניות
נשמע הזוי לחלוטין!
המידות די תואמות לאלו של פה.
יותר מומלץ שתממדי לה נעל של חברה שיש בה מידות של חו"ל (פומה, נייק וכו)
ותסתכלי בלשונית בפנים מה המידה.
או שתתאימי למידה שהיא לובשת בארץ.

• הוסף לסימניות
גם אצל הגדולים שלי המידות קפצו. מדדתי עכשיו נעל של אחד הילדים על הדף, והמידות כן מתימות למה שמדדתי. לבן שלוש יצא 10, באתר כתוב 28, וברגיל הוא בכלל לובש מידה 24.
להתעלם מהסרגל ולהזמין את המידות שיש בבית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי פרוטי;1250375:
גם אצל הגדולים שלי המידות קפצו. מדדתי עכשיו נעל של אחד הילדים על הדף, והמידות כן מתימות למה שמדדתי. לבן שלוש יצא 10, באתר כתוב 28, וברגיל הוא בכלל לובש מידה 24.
להתעלם מהסרגל ולהזמין את המידות שיש בבית?

כנראה הסרגל מידות הוא לא בסניטמטר אחרת אין הסבר.
ברור לא להתייחס.

• הוסף לסימניות
אני תמיד מודדת להם לפי הסרגל והמידות היו מתאימות מוזר....

• הוסף לסימניות
המידות גדולות, לא 2 מידות אבל מידה אחת בהחלט כן.

• הוסף לסימניות
אוף :(
כמו תמיד השכל בא אחרי המעשה. כמובן שרק אחרי שהזמנתי משהו היה נראה לי מוזר... התקשרתי לשרות הלקוחות ואמרו שמהרגע שההזמנה בוצעה אין אפשרות לבטל :(

נשאר רק לחכות למשלוח... אל תתפלאו אם בעוד שבועיים תראו כאן למכירה סנדלים מהממות שנמכרות עקב טעות במידה.

וכמובן, תודה לכל העונות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי פרוטי;1250352:
האם הגיוני שהמידות בנקסט גדולות מהמידות בארץ?
מדדתי לילדה בת שנה וחצי לפי הדף, יצא מידה 7, ובהמרה באתר- 24. פער של שתי מידות מהנעליים הנוכחיות שלה. זה הגיוני?

מוזר, אני קניתי מידה 7 לבן שלי בגיל 3.5 והיה מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי פרוטי;1250584:
אוף :(
כמו תמיד השכל בא אחרי המעשה. כמובן שרק אחרי שהזמנתי משהו היה נראה לי מוזר... התקשרתי לשרות הלקוחות ואמרו שמהרגע שההזמנה בוצעה אין אפשרות לבטל :(

נשאר רק לחכות למשלוח... אל תתפלאו אם בעוד שבועיים תראו כאן למכירה סנדלים מהממות שנמכרות עקב טעות במידה.

וכמובן, תודה לכל העונות!

אני רק מציעה לך שאם את באמת בונה על הסנדלים תזמיני כבר עכשיו
את המידה הנכונה כי זה עלול להעלם פתאום...

חוצמיזה תמיד אפשר להחזיר ולקבל את הכסף לחשבון
ואת יכולה גם להתלונן שהסרגל מידות הטעה אותך ודרוש כסף על המשלוח.

ויש אולי סיכוי שבת השנה וחצי שלך נועלת 24....
במקרה הגרוע יחכה לשנה הבאה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה