מידות של אופנים-מי מתמצא?

• הוסף לסימניות
לאילו גילאים מתאים מידה 12? ו-14?

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ ללכת עם הילד ולמדוד לו אופניים מתאימים בחנות לפי גודלו.

• הוסף לסימניות
אוקיי אבל יש פרסומת בעיתון על מבצע על אופניים 12-14 אינץ אז רציתי לדעת מלכתחילה אם יש לי מה להגיע לשם, אם זה תואם את הגיל של בני.

• הוסף לסימניות
זה קטן יחסית!
אצלינו מגיל 5-5.5 כבר אפשר להשתמש במידה 16" .

• הוסף לסימניות
זה תואם לגיל 3 -4

ה14 אינצ'
12 הם הקטנות ממש מתאים לילד שהרגע מלאו לו שלוש

• הוסף לסימניות
רחלי, תכתבי מחירים.
אני רוצה לקנות לבת ה6 שלי אופניים, ואצלנו עולה כ400 שקל.
מעניין כמה עולים במקומות שפויים יותר.

• הוסף לסימניות
אופני 12 הבן שלי בן שנתיים וחצי טס עליהן הן נמוכות ממש!
וגודל 14 מעט יותר סביר ומתאים לילד מקסימום בן 5 כי אח"כ אין לו מקום באורך רגליו אלא א"כ הוא ממש נמוך...

• הוסף לסימניות
ה12 מצוינות בשביל ללמוד עליהם לנסוע בלי גלגלי עזר.
אח"כ הם ממש פיציות, לכן כנראה הן זולות, אין להם הרבה ביקוש

• הוסף לסימניות
באי המטמון בבני ברק כל הBMX עולות 250.
בעיר אחרת בעל החנות הבטיח לי שזה לא הגיוני והוא מוכר אופניים טובים יותר ב320
השתכנעתי וקניתי- ואח"כ ראיתי שאלו אותם האופניים.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני שבוע מספר 16 בשביל שני הילדים שלי - 4 וחצי ו 3 וחצי ואני עדיין מעט מתחרטת שלא קניתי 18 כי הם בטוח היו מצליחים לרכב עליהם עם גלגלי עזר והיה נשאר להם להרבה יותר זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1388451:
אני קניתי לפני שבוע מספר 16 בשביל שני הילדים שלי - 4 וחצי ו 3 וחצי ואני עדיין מעט מתחרטת שלא קניתי 18 כי הם בטוח היו מצליחים לרכב עליהם עם גלגלי עזר והיה נשאר להם להרבה יותר זמן.

רותי, מה המחירים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה