מידע אודות ניתוח קיסרי

• הוסף לסימניות
לי לא עזר כלום מלבד הזריקות
ביומיים הראשונים הייתי רק עם זריקות
ואח"כ הורדתי בהדרגה ועברתי לאדקס היה קשה, אבל הוא גם עוזר.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה

לאחרונה אבחן אצלי כירוג שבר טבורי. לפי מה שקראתי יתכן שלידות גורמות לכך. בתור אחת שיולדת בקיסרי, וכאן באשכול כתבו שיש ניתוחים בהם חותכים את רקמת השריר, רציתי לשאול מה ידוע לכן, האם ריבוי ניתוחים קיסריים עלולים לגרום לשבר?

• הוסף לסימניות
אני דר' בניתוחים :confused::D:p
עברתי 8 ב"ה
כולם בשירות ציבורי
מוכנה לתת הדרכה וטיפים וכן לענות על שאלות
הנייד שלי: 052-7642685

• הוסף לסימניות
אני ב"ה לפני קיסרי נוסף (שישי...)
אמנם יש לי נסיון , אך לגבי משככי הכאבים שלאחר מכן אשמח לקבל מידע מהמנוסות
בד"כ בבית החולים נותנים לי זריקות ביום הראשון (אני אוהבת לקבל לפני הלילה שאוכל לישון טוב)
ולאחר מכן, הם בדרך כלל נותנים אופטלגין שזה לא ממש משפיע

האם לדעתכן ניתן להביא מהבית משככים טובים ולקחת ?
ואם כן, על מה הייתן ממליצות ?
אשמח לברר אצלך פרטים , גם אני לקראת ניתוח קיסרי מתקדם ב"ה
אשמח אם תפני אלי למייל ita.w19 בגימל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה