עזרה מידע דחוף - שמוליק הובלות

• הוסף לסימניות
זקוק בדחיפות למידע על 'שמוליק הובלות' - הוא אומר שיש לו סניפים גם בביתר ובעוד מקומות .
אודה למי שיכול להגיב באישי.

• הוסף לסימניות
קשור להובלות האברכים במודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
הייתי בורח!

לא אברכים, אלא ערבים מהכפרים הסמוכים...
הבטיח לי אחריות על הכל...
קרו כמה נזקים ולא הסכים לשלם/לתקן, נו מילא....
אבל היה מוצר אחד שהם הזיקו לי בכוונה (כי הוספתי להם את הקרשים של הסוכה בלי שהם ראו את זה בהתחלה...) נזק של 150 ש"ח! יש לי תיעוד של זה... ותוך כדי ההובלה התקשרתי, והוא הבטיח שיטפל בזה, שילמתי להם, והוא הפסיק לענות לטלפונים... בסוף הוא התכחש לזה ואמר שלא קשור לערבים שלו... אחרי שהבטיח מפורש לשלם לי על זה!
אמרתי לו שאני אפרסם את זה, והוא אמר לי שלא אכפת לו, וניתק לי...

מקווה שלא נכשלתי בלשון הרע, אבל זה לגמרי לתועלת!
אם אתה מעוניין בשירות טוב ואמתי, ללא גנבות, לא ממליץ עליו!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אנחנו השתמשנו בשירותיו ל שמוליק הובלות, שילמנו מחיר יקר מהמקובל בשוק כי חיפשנו מישהו אמין בעיקר בשל כך שנדרש לנו פירוק והרכבה של ארון חדש!
הנגר הזיק לארון שלנו, הרכיב אותו בצורה שגויה, הדלתות לא נפתחות, המסמרים מציצים, את הגב של העמודון הם שברו וממש קרעו אותו, איבדו לנו רגל של שידת מגירות, שילמנו מראש על שירותי מנוף, והם לא הביאו מנוף(קשקשו שאין גישה למנוף, כל השכנים מביאים מנוף בדיוק לנו אין גישה? וכמובן שבדקנו את זה ויש גישה) שילמנו תוספת על מנוף, הוא לא הביא מנוף ולא החזיר את הכסף. מנתק לטלפונים ומתכחש לנזקים שעשה.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו היינו בורחים כמו מאש
נפלנו איתו רציני
שורה תחתונה - ביטל לנו את ההובלה אחרי שארזנו הכל והמתנו לו יום שלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה