מידע חשוב: החלפת מזגנים בסבסוד משרד התשתיות

• הוסף לסימניות
http://energy.gov.il/AboutTheOffice/SpeakerMessages/Documents/AC560525.pdf
AC560525.pdf

המחירים כוללים התקנה
תמורת מזגן מיני מרכזי ניתן לרכוש 3 מזגנים בסבסוד!

המבצע רק למזגנים ישנים מעל 7 שנים, שבמצב פועל.

פרטים מלאים באתר: http://energy.gov.il

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק טוב לפני שמחליטים להחליף.
ראיתי את המחירון שלהם, לפני שנה שילמתי ממש את המחירים האלו בלי "טובות" של משרד האנרגיה. (מדובר על מזגנים של 1 כ"ס ו1.5, על הגדולים יותר אני לא יודעת מה מחירי השוק)
מצורף המחירון לתועלתכם.

קבצים מצורפים

• מחירון מזגנים משרד האנרגיה.pdf
    KB 122.9 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;1001631:
http://energy.gov.il/AboutTheOffice/SpeakerMessages/Documents/AC560525.pdf
AC560525.pdf

תמורת מזגן מיני מרכזי ...

המבצע רק למזגנים ישנים מעל 7 שנים....

http://energy.gov.il

רק תמורת מזגן מיני מרכזי?
מי יוכיח שעברו 7 שנים? אם לא שמרתי קבלה. (כידוע על מזגן מקבלים שנתיים אחריות, אח"כ החשבונית נזרקת...:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1001760:
כדאי לבדוק טוב לפני שמחליטים להחליף.
ראיתי את המחירון שלהם, לפני שנה שילמתי ממש את המחירים האלו בלי "טובות" של משרד האנרגיה. (מדובר על מזגנים של 1 כ"ס ו1.5, על הגדולים יותר אני לא יודעת מה מחירי השוק)
מצורף המחירון לתועלתכם.

אל תחשוב שאתה יודע הכל.
המחיר כולל פו"ה, אחריות מורחבת ל-3 שנים.
כל המזגנים בדרוג אנרגטי a או b
כמו תמיד בעוד מספר ימים המלאי יגמר.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את הטבלה... צריך לשלם כסף על מזגן חדש? אם המזגן הישן עובד אז בשביל מה??
בכל אופן- איך מבצעים את זה? למי פונים?
איך אני יודעת כמה כ"ס ומה הקרטריונים? (עבור מזגן בן 16)
דווקא זה מאד נחמד...

• הוסף לסימניות
שימו לב לקחתי מהטבלה את המזגן הבא TADIRAN-18A מקבוצה ב' (1.5כ"ס ) הם מציעים את זה במחיר סופי של 2.400 ש"ח והנה קישור במחיר רגיל כ 3000 ש"ח (הכי זול )זה לא חיסכון??
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=831726

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1001765:
רק תמורת מזגן מיני מרכזי?
מי יוכיח שעברו 7 שנים? אם לא שמרתי קבלה. (כידוע על מזגן מקבלים שנתיים אחריות, אח"כ החשבונית נזרקת...:))

לא רק תמורת מיני מרכזי, אלא תמורת כל מזגן.
אלא שתמורת מיני מרכזי אפשר לקבל שלושה מזגנים מסובסדים ותמורת מגן רגיל אפשר רק 1.

לא צריך להוכיח שעברו שבע שנים, הם יכולים לראות לפי הדגם.

המחיר כולל פירוק והרכבה, וגם בלי זה הוא זול ממחיר השוק.
אתמול בערב במענה של תדיראן כבר היה תקליט שבגלל עומס הפניות הם לא מקבלים הזמנות חדשות עד לקבלת תקנים חדשים ממשרד האנרגיה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1001974:
לא הבנתי את הטבלה... צריך לשלם כסף על מזגן חדש? אם המזגן הישן עובד אז בשביל מה??
בכל אופן- איך מבצעים את זה? למי פונים?
איך אני יודעת כמה כ"ס ומה הקרטריונים? (עבור מזגן בן 16)
דווקא זה מאד נחמד...

פונים לאחת החברות הרשומות בטבלה, ומזמינים אותם.
התשלום ישירות לחברה, בבמחיר מסובסד.
יש הוראות מפורטות באתר.

• הוסף לסימניות
אם המזגן ישן אבל עובד ומקרר מצוין אני לא רואה סיבה להחליף אותו... אלא אם כן הוא היה גוסס או משהו... החיסכון אמנם מגיע (לטענתם) ל-700 ש"ח בשנה אבל במקום זה אני מוציאה עכשיו עוד 1500 מינימום... (מילא אם יכלתי לקנות מזגן חדש נוסף... אבל הם לוקחים את הישן...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1002239:
אם המזגן ישן אבל עובד ומקרר מצוין אני לא רואה סיבה להחליף אותו... אלא אם כן הוא היה גוסס או משהו... החיסכון אמנם מגיע (לטענתם) ל-700 ש"ח בשנה אבל במקום זה אני מוציאה עכשיו עוד 1500 מינימום... (מילא אם יכלתי לקנות מזגן חדש נוסף... אבל הם לוקחים את הישן...)

מה באמת את לא מבינה?
את המזגן הישן גורטים הוא זולל חשמל, כמו את המכוניות/דודי החשמל/מקררים שהמדינה מורידה את מחירם ומשלמת לך למעשה על הישן.
החשבון פשוט שלאורך זמן הרווח שלך גדול וגם של המדינה,יצור פחות חשמל.

המבצעים האלה מאוד משתלמים הבעיה שהמלאי שהמדינה מקציבה לא מספק את הביקוש.

• הוסף לסימניות
זה נשמע כמו מבצע משתלם - רק בעיה אחת, איך באמת יודעים שהמזגן הוא מעל 7 שנים ומהם המחירים של המזגנים החדשים?
האמת שאני קניתי לפני חודש מזגן של LG (המחירים ממש נמוכים בתקופת החורף - ממליצה לנצל את זה) וקיבלתי אחריות לשנה על המזגן מברימאג, אני מכירה אותם כי יש לי כמה מוצרים שלהם ולכן זו הייתה העדפה אישית שלי. השאלה היא כמה אחריות נותנים על המזגנים האלו? ואם כבר אתם כותבים כאן שלתדיראן יש עומס פניות והם לא מקבלים יותר הזמנות, מעניין איך יהיה השירות אח"כ...אלו דברים חשובים שצריך לבדוק.

• הוסף לסימניות
המוקד של תדיראן חידש את פעילותו (נכון לאתמול) מתקבלות פניות חדשות!

הזדרזו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה