- הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1352356:הרגשתי ממש כמוך לפני שלוש שנים
לפי התגובות זה נשמע שחצי מדינה לוקחת את זה.....
נכתב ע"י תקוה;1352356:הרגשתי ממש כמוך לפני שלוש שנים
נכתב ע"י יעל א;1352365:לא חצי מדינה אבל רבים וטובים..
חביבתי, את בחברה טובה!
נכתב ע"י פלאפון;1352364:לפי התגובות זה נשמע שחצי מדינה לוקחת את זה.....
נכתב ע"י פלאפון;1352341:זה לא נקרא מום??
בגלל שזה כאילו אחד מהאיברים לא מתפקד.....
(סליחה על הבורות שלי אני פשוט עוד לא התאוששתי
מזה שאני צריכה לקחת את הכדור)![]()
נכתב ע"י פלאפון;1352341:זה לא נקרא מום??
בגלל שזה כאילו אחד מהאיברים לא מתפקד.....
(סליחה על הבורות שלי אני פשוט עוד לא התאוששתי
מזה שאני צריכה לקחת את הכדור)![]()
נכתב ע"י b.m;1352372:ומי שסובל מאנמיה כרונית ונוטל כדורי ברזל באופן שוטף? (ס"ה מינרל שחסר בגוף)
כנ"ל תוספי סידן, אבץ , מגנזיום, b12, ועוד ועוד...
נכון, זו הרגשה מאד לא נעימה, והמונח "לכל החיים" נשמע טרגדי...
תתחילי ותגלי פתאום שהחיים יפים יותר, ותודי לה' שנתן מחכמתו לרופאים בשר ודם.
אם מאד קשה לך את יכולה להעביר את הכדורים לקופסא של B12 (הם ממש דומים) בשביל ההרגשה הטובה. רק תיזהרי שאף אחד לא ייקח משם בטעות![]()
נכתב ע"י פלאפון;1352377:לפחות יש פה איזה מעלה טובה...
ברור. וודאי. כל רופא יגיד לך את זה.נכתב ע"י פלאפון;1352379:אה ועוד שאלה קטנה
אני תמיד הייתי רזה ולאחרונה התחלתי להשמין
באופן מוגזם נראה לכם שיש קשר??
נכתב ע"י פלאפון;1352379:אה ועוד שאלה קטנה
אני תמיד הייתי רזה ולאחרונה התחלתי להשמין
באופן מוגזם נראה לכם שיש קשר??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים