מידע לגבי ''אלטרוקסין''

• הוסף לסימניות
לא חצי מדינה אבל רבים וטובים..
חביבתי, את בחברה טובה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1352365:
לא חצי מדינה אבל רבים וטובים..
חביבתי, את בחברה טובה!

זה קצת מנחם שאני לא לבד במערכה....;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1352364:
לפי התגובות זה נשמע שחצי מדינה לוקחת את זה.....

פעם אמרה לי אחת...
שהגוף נחלש מדור לדור והאוכל מלא בהורמונים מיותרים.
והתוצאות הרות גורל....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1352341:
זה לא נקרא מום??
בגלל שזה כאילו אחד מהאיברים לא מתפקד.....
(סליחה על הבורות שלי אני פשוט עוד לא התאוששתי
מזה שאני צריכה לקחת את הכדור):(:(:eek:

את מאלו שלא מרכיבות משקפיים ומעדיפות למצמץ כל חייהם כי משקפיים זה מום? נשמע מצחיק נכון??? במקרה הזה יש הרבה יותר מה להפסיד מלא לראות את המכרים מעבר לכביש... כך שאין את הלוקסוס לטמון את הראש בחול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1352341:
זה לא נקרא מום??
בגלל שזה כאילו אחד מהאיברים לא מתפקד.....
(סליחה על הבורות שלי אני פשוט עוד לא התאוששתי
מזה שאני צריכה לקחת את הכדור):(:(:eek:

ומי שסובל מאנמיה כרונית ונוטל כדורי ברזל באופן שוטף? (ס"ה מינרל שחסר בגוף)
כנ"ל תוספי סידן, אבץ , מגנזיום, b12, ועוד ועוד...

נכון, זו הרגשה מאד לא נעימה, והמונח "לכל החיים" נשמע טרגדי...
תתחילי ותגלי פתאום שהחיים יפים יותר, ותודי לה' שנתן מחכמתו לרופאים בשר ודם.

אם מאד קשה לך את יכולה להעביר את הכדורים לקופסא של B12 (הם ממש דומים) בשביל ההרגשה הטובה. רק תיזהרי שאף אחד לא ייקח משם בטעות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;1352372:
ומי שסובל מאנמיה כרונית ונוטל כדורי ברזל באופן שוטף? (ס"ה מינרל שחסר בגוף)
כנ"ל תוספי סידן, אבץ , מגנזיום, b12, ועוד ועוד...

נכון, זו הרגשה מאד לא נעימה, והמונח "לכל החיים" נשמע טרגדי...
תתחילי ותגלי פתאום שהחיים יפים יותר, ותודי לה' שנתן מחכמתו לרופאים בשר ודם.

אם מאד קשה לך את יכולה להעביר את הכדורים לקופסא של B12 (הם ממש דומים) בשביל ההרגשה הטובה. רק תיזהרי שאף אחד לא ייקח משם בטעות :)

אהבתי את הרעיון עם הקופסא.....:)
אבל בעיקרון הקופסא שלה קטנה ונוחה לנשיאה בתיק
לכל מקום ...
לפחות יש פה איזה מעלה טובה...

• הוסף לסימניות
אה ועוד שאלה קטנה
אני תמיד הייתי רזה ולאחרונה התחלתי להשמין
באופן מוגזם נראה לכם שיש קשר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1352377:
לפחות יש פה איזה מעלה טובה...

ב"ה שיש כדור ושאפשר לנהל חיים מלאים ורגילים בעזרתו. וזו המעלה האמיתית. לא בכל "מום" ניתן להסתדר כל כך בקלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1352379:
אה ועוד שאלה קטנה
ברור. וודאי. כל רופא יגיד לך את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1352379:
אה ועוד שאלה קטנה

בטח מניסיון, כשאני לא לוקחת את התרופה אני עולה במשקל, אפילו שאני אוכלת את אותו דבר.

• הוסף לסימניות
קוראים לזה 'מחלת השימוטו' - זהו מצב שהגוף תוקף איברים שלו - כאילו הם אויבים, במקרה הזה - הוא תוקף את בלוטת התריס.
מי שצריכה את הכדור - לא יכולה בלי! והבעיה הזאת לא עוברת עם הזמן. [אלא אם כן יש תת פעילות - בזמן הריון, ואז זה עובר אחרי הלידה].
אני לוקחת כבר יותר מ 5 שנים את הכדורים. בתחילה הרגשתי אומללה - שכך אני צריכה לחיות עד 120, אבל מתרגלים מאוד מהר. [וזה רק לעוד 80-90 שנה... ;) ]
יוטירוקס הוא אכן התחליף לאלטרוקסין - לאלו שהאלטרוקסין עשה בעיות.
אני עברתי ליוטירוקס - אך החלטתי לחזור לאלטרוקסין בגלל הרבה תופעות לוואי שהיו לי עם היוטירוקס.
[לא ממש הצלחתי להתאזן, השמנתי - למרות שאני כמעט ולא אוכלת!, חוסר איזון של הגוף במצבי חום/קור - כלומר, אני 'קופאת' מקור בחורף, ו'נגמרת' מהחום - בקיץ, בצורה בלתי נסבלת] מה שלא היה עם האלטרוקסין. [כאבי ראש חזקים גם ככה יש...]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה