דרוש מידע מידע על מצלמות

• הוסף לסימניות
מחפש מידע על מצלמת M50
קיבלתי הצעת מחיר ממש זולה 2800 ורוצה להבין למה.
העמדתי אותה בהשוואה ל 80D ובכל הנתונים היא עולה עליה
אז למה המחיר כ"כ זול?
דבר נוסף- המצלמה דורשת מתאם לעדשות שיש לי, מה החיסרון?
אשמח לכל מידע
אין לי הרשאה לקהילת הצלמים אשמש אם מישהו יוכל להעביר

• הוסף לסימניות
קודם כל המחיר לא זול (קניתי אותה לאחותי חדש מהחנות במחיר הזה )
מצלמה מעולה
זה דגם שקנון לא משקיעים בו יותר ועזבו את הסוג חיבור שלו (אפשר כמובן מתאם שזה לא חסרון זה עובד מעולה)
אם כי אני הייתי ממליץ לקנות את הדגמים החדשים של קנון עם חיישן קרופ את ה R7 או R10 שהם טכנולגיה הרבה יותר חדישה ומעבד ממש טוב שקיים במצלמות הדגל של קנון
לא יודע אם זה כבר הגיעה לארץ אבל אם זה לא דחוף אז כדאי לחכות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בדקתי וזה עדיין לא משווק זה הוכרז לפני כמה ימים
אבל המצלמות האלו פונות לקהל יעד של מתחילים או צלמים בתחילת הדרך אז לא אמור להיות יקר

• הוסף לסימניות
מהרשת
1653946477765.png

1653946511079.png

• הוסף לסימניות
תודה על הפרוט
אבל הם כבר יותר יקרות... וגם לא זמינות
אז אם לחזור ל-M50 היא מומלצת? שווה את המחיר?

• הוסף לסימניות
עוד מידע?
יש מישהו שמשתמש במצלמה הזאת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה