דרוש מידע מידע על נטסטיק

• הוסף לסימניות
כרגע אני מחוברת למחשב האישי של עם ראוטר
ואני - כנראה - אצטרך לעבור לנטסטיק
סליחה על הבורות - אך האם יש משהו מיוחד שאני צריכה לדעת?
האם מגיע במהירויות שונות.
האם יש חברות טובות יוצר מאחרות?
האם אני צריכה את המחשב האישי שלי בחנות כשאני קונה את זה?
וכן - כל מידע נוסף צ(האם זה משנה שיש לי נטפרי?)

בבקשה - רק מידע קונקרטי

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
בד"כ מהירות עם סטיק לא ניתנת להשוואה מול מהירות של ראוטר,
סטיק הוא בהרבה יותר איטי ותלוי בקליטה,
את קונה את הסטיק, וסים - מכניסה בתוכו,
ראוטר זה אינטרנט קווי וסטיק הוא סלולרי ולכן הוא איטי יותר, הסינון הוא על הסים,
לא צריך את המחשב בחנות כשקונים,
ואת צריכה חברה בהתאם לאנטנות שיש באזור שלך,
בעיקרון איפה שאת קונה את יכולה לבקש מהמוכר שיבדוק לך עם איזו חברה תהיה לך קליטה טובה יותר באיזור שלך...

• הוסף לסימניות
תודה
מודעת לכך שזה איטי יותר - אך בראוטר עשידו אני מחושבת לנטפרי גם בתשתית ואפשר לבקש עוד מהירות - גם פה?
כשאני הולכת לחנות - אני צריכה לוןמר להם ישי שלי נטפרי ?
וכן האם אני צריכה להודיע לנטפרי שאני עכשיו עם נטסטיק ולא ראוטר?
תודה

• הוסף לסימניות
לא
אני צריכה לוןמר להם ישי שלי נטפרי ?
צריכה ללכת לחנות שמוכרים נטפרי ולבקש קו שלהם
וכן האם אני צריכה להודיע לנטפרי שאני עכשיו עם נטסטיק ולא ראוטר?
בהפעלה הראשונית ישר יקפוץ לך ממשק התחברות לנטפרי וכך זה "מודיע" להם
אם הראוטר כבר לא יהיה בשימוש אז צריך לבטל אותו באזור האישי וכן אצל הספק\תשתית של הקו

נ.ב אפשר להזמין אצלי נטסטיק ו\או סים של נטפרי עד הבית

• הוסף לסימניות
שלום ותודה לאחיה

אני לא חושבת לבטל את הקו שהראוטר מחובר אליו (עם סםק + תשתית דרך נטפרי כפי שדורש החוק)
אני רק כנראה - אצא להיות תקופה אצל מישהו שאין לו קו שאפשר לחבר לראוטר
לכן - כל השאלות
אני חרושלימית - היכן את?

• הוסף לסימניות
שלום ותודה לאחיה

אני לא חושבת לבטל את הקו שהראוטר מחובר אליו (עם סםק + תשתית דרך נטפרי כפי שדורש החוק)
אני רק כנראה - אצא להיות תקופה אצל מישהו שאין לו קו שאפשר לחבר לראוטר
לכן - כל השאלות
אני חרושלימית - היכן את?
כתבתי בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה