אשמח למידע על סיטי קאר
מה עושים לגבי כביש 6
בדרך כלל לאהאם יש וויז באוטו
יש מצב אתם מחשבנים לי כמה זה יוצאיש מחשבון באתר שלהם,
תעשה חיוב שבת וחג,
המחיר תלוי בגיל הנהג וותק הנהיגה (חדש/לא- חדש פחות מגיל 24 מחיר כפול לשעה)
אם יש מנוי רגיל או גמיש (10% הבדל לחיוב)
מחיר שעה + מחיר לקילומטר
שעה ראשונה 20 כל שעה נוספת 10
מחיר לקילומטר 1.60 עד 50 ק"מ מעל 50 המחיר יורד לשקל.
בשכירות שבת וחג השעות מכניסת שבת ועד צאתה לא מחושבות.
תקרא את ההודעה - זה תלוי בהרבה פרמטרים.יש מצב אתם מחשבנים לי כמה זה יוצא
באם יש לך מנוי נהג מעל 24 מעל שנתיים רישיוןיש מצב אתם מחשבנים לי כמה זה יוצא
אם זה השעות שאתה רוצה כדאי לך לקחת לפי תעריף יומי ה 130 ש"ח ו 1 ש"ח לק"מיש מצב אתם מחשבנים לי כמה זה יוצא
רגע.. יש אפשרות לקחת יומי שבת וחג?אם זה השעות שאתה רוצה כדאי לך לקחת לפי תעריף יומי
בדיוק כך.רגע.. יש אפשרות לקחת יומי שבת וחג?
מתי מחזירים בעצם ביום ראשון?
נגיד משישי ב 11 עד ראשון ב11 נחשב יום אחד?
אם כן (מניסיון בבקשה) למדתי משהוא חדש...
אפשראני צריך לנסוע לעפולה מבית שמש וחזור
אני לא נהג חדש אבל נהג צעיר אין לי מנוי
זה לא מדויק. אם אין מנוי בכלל, אי אפשר לשכור.אין לי מנוי
א. יש גם חיוב ביטוח על שבת כ-60 ש"ח. מה שאין בסיטי קאר.לשכור רכב רגיל יעלה בערך 140 ש"ח על הרכב
אא"כ יש מדבקה:בדרך כלל לא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים