עזרה מידע על רכבות באירופה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מידע מאנשים שיודעים איך להגיע ממקום למקום באירופה ע"י רכבת?
כבר בדקתי באינטרנט ולא מצאתי משהו
אשמח למידע מאנשים שמכירים

• הוסף לסימניות
באנגליה תנועת הרבות מאוד פשוטה, אם יש לך קצת ידע באנגלית - תוכל לקרוא את המפה בקלות.
הכל מחולק לפי צבעים ואיזורים

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אני רק יבהיר שאני נוחת מבודפשט וזה ממש לא כמו באנגליה
כמו כן גוגל מפות לא מראה כלום באיוזר הזה

• הוסף לסימניות
רק אצלי 'רכבות באירופה' מעורר קונוטציות פחות חיוביות?....

• הוסף לסימניות
ולעניין השאלה של פותח האשכול -
אפשר לנסות באתר הזה : מרכז את כל הרכבות באירופה.
כותבים מאיפה יוצאים ולאן רוצים להגיע, תאריכים וכו..והוא מוצא רכבות.
הוא קצת מסובך אבל אפשר לנסות.
ואם תכתבו לאן רוצים להגיע אולי יהיה יותר קל לעזור

http://www.raileurope.co.il/?cmpid=...tFNlt8LOUeks-4rGDeevxfHdtkjqAh5BoCUEAQAvD_BwE

• הוסף לסימניות
אם פותח האשכול מעוניין בתשובה רלוונטית, יועיל בטובו לפרט את השאלה כראוי.

אפשר לבדוק באתר rome2rio על אפשרויות התחבורה מנקודה א' לב'.
ואפשר לכתוב כאן בפירוט מהיכן להיכן צריך להגיע, ומי שמכיר יוכל להציע את עזרתו.

• הוסף לסימניות
בבודפשט מאוד קל להסתדר עם רכבות, יש שם מרכזי מידע לתייר בכל חור.
ספציפית בשדה תעופה שם אני יודעת בוודאות שיש שם דוכן קבוע של מידע על רכבות ואוטובוסים, אומרים לאן רוצים להגיע ומדריכים אתכם היטב איך להגיע בתחבורה ציבורית.
(אני נסעתי מהשדה תעופה למרכז העיר באוטובוס+רכבת ממש בקלות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה