דרוש מידע מידע על שדכנים למגזר החסידי החסידי

• הוסף לסימניות
חברה שלי מחפשת שמות של שדכנים/שדכניות למגזר החסידי אשמח אם למישהו יש מידע בנושא

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬
שתשלח מייל לכתובת הזו
ותציין שמחפשת שדכנים עבור המגזר החסידי

• הוסף לסימניות
איינהורן - 0527132014
ערנטל - 029911416
נראה לי גולדמן - 0527649477

• הוסף לסימניות
יש שדכנית בשם דבורה פרסטר,
ורחל טישלר או וויס (אני לא זוכרת מה היא מהבית, טישלר או וויס ומה היא היום).
לא יודעת את המספרים, אבל אפשר לברר בקלות ב144
שתיהן שדכניות גדולות מאוד.
אני מכירה גם אחת נוספת בשם הדסה ורטהיימר-0533106175
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬
שתשלח מייל לכתובת הזו
ותציין שמחפשת שדכנים עבור המגזר החסידי
שלחתי מייל לכתובת הזו וזה חזר אלי אולי יש טעות בכתובת מייל שרשמת

• הוסף לסימניות
תודה על הקובץ של אלפון השדכנים החרדי לכל המגזרים.
זה מדהים!
הם עשו עבודה נפלאה!!!!
צריך להפיץ ולהעביר!
אחד הארגונים!
בדיוק עכשיו אנחנו עובדים על סרט תדמית ונחשפתי לכל עבודת הקודש שלהם
פשוט מדהים!

• הוסף לסימניות
תודה

אבל אין שם למגזר החסידי
אצלנו יש שדכנים מכל המגזרים, גם חסידיים.
אפשר למלא פרטים ולחפש לעצמכם שידוך מתאים, וגם אם תרצו, הפרטים שלכם יוצגו לכל השדכנים שלנו שינסו להתאים לכם הצעה מתאימה.

בשורות טובות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה