דרוש מידע מידע שטרימל מאכר

• הוסף לסימניות
זה תחום שאין אמינות שם אלא אתה חייב לעמוד על שלך
כמו שנאמר בגנבים, יש שגונבים יותר ויש שגונבים פחות
מי שהכי הולך היום בישיבות החסידיות ויש לו שם של אמינות זה אילוביץ יש גם את לעוויס
ועוד אם אתה רוצה משהו טוב אתה חייב להגיע עם סוכן של ישיבות שאת הכסף הוא מקבל מהחנות
ואז הוא יכול לעמוד על זה שתקבל את מה שאתה משלם
פשוט תחפש באחד מהישיבות ותמצא נחת

• הוסף לסימניות
זה תחום שאין אמינות שם אלא אתה חייב לעמוד על שלך
כמו שנאמר בגנבים, יש שגונבים יותר ויש שגונבים פחות
מי שהכי הולך היום בישיבות החסידיות ויש לו שם של אמינות זה אילוביץ יש גם את לעוויס
ועוד אם אתה רוצה משהו טוב אתה חייב להגיע עם סוכן של ישיבות שאת הכסף הוא מקבל מהחנות
ואז הוא יכול לעמוד על זה שתקבל את מה שאתה משלם
פשוט תחפש באחד מהישיבות ותמצא נחת
אין אפילו מקום אחד הכל שקר

• הוסף לסימניות
אני אישית עשיתי שטריימל אצל הדר שטריימלעך אחרי המלצה של שני אנשים על כך שהוא אמין, שכל מה שנקבע איתו זה מה שאתה מקבל בלי טריקים ובלי שטיקים, הוא נותן את השטריימל מספיק זמן לפני החתונה כדי יוכלו לתקן את זה במקרה הצורך, דבר ששום שטריימל מאכער אחר לא עושה כפי כמה שידוע לי כל האחרים נותנים כמה ימים לפני החתונה כדי שלא יוכלו לחזור ולתקן.
אני אישית מאד נהניתי מהתוצאה הסופית, השטריימל יצא יפה מאד וכך אמרו גם אנשים אחרים והשירות היה מעולה, לא הרגשתי שהוא רימה אותי בשום צורה שהיא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה