מיוזיק וידאו מחזקים - היי חבר'ה! צריך עזרה בבקשה

• הוסף לסימניות
יש לי 2 ערוצים לחיזוק נוער בעיקר ע"י עריכת אנימציה בכיף עם מסר - ואם יהיו לי יותר רשומים ולייקים (אפילו אם לא יראו) - זה יגרום ליותר אנשים לראות וליוטוב לפרסם ויעזור לי לפרסום גם בתור עורך סרטים ויקדם אותי.

תודה רבה לעוזרים.

ערוץ בעברית

ערוץ באנגלית https://www.youtube.com/channel/UCkQX5AVZ5GnswRNuIA3lFQw

• הוסף לסימניות
חסום בנטפרי

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאם יוטיוב מפרסם אצלך, זה אומר שהנוער על הדרך
יראה כל מני זוהמות, כך שאולי יהיה לך מצב של יצא שכרו בהפסדו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;2419366:
הבעיה היא שאם יוטיוב מפרסם אצלך, זה אומר שהנוער על הדרך
יראה כל מני זוהמות, כך שאולי יהיה לך מצב של יצא שכרו בהפסדו...

יוטוב לא יכול לפרסם אצלי כי אני לא מרוויח מזה שקל וזה לצורכי חינוך, אז יש אפשרות לעקוף זכויות יוצרים.

ב', מדובר על נוער שבלאו הכי חשוף שם ביוטוב, נדיר שמישהו יכנס ליוטוב רק בגללי.

• הוסף לסימניות
אני רואה עכשיו שלא הבנתי נכון, חשבתי שאתה רוצה להכניס כסף מהפרסומות לטובת הארגון, סליחה.

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודע רווחים ביוטוב זה כמעט כלום, ורק שמגיע למיליוני צפיות (בחו"ל, ובשיתוף פעולה עם היצר הרע, דהיינו לא הסרטונים שלי), מתחילים להרוויח. הרווח זה פרסום, תיק עבודות וכמובן אם מישהו התחזק אז בכלל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה