כללי מיון טבלה באינד'

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה?
אני צריכה למיין את העמודה לפי א'ב'
(ואל תגידו לי ליבא שוב מאקסל כי יש שם המון עבודה :()
יש מצב כזה?
תודה!!

• הוסף לסימניות
נסי לקנוורט את הטבלה לטקסט, אז למיין עם הסקריפט המובנה למיון פסקאות, ואז לחזור ולקנוורט לטבלה.

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה
יש סקריפט שמגיע עם התוכנה למיון פסקאות, לא נראה לי שיעבוד על טבלה
ייתכן וניתן לרכוש סקריפט שממיין טבלאות - אני לא מכיר

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב לך סקריפט כזה אם תרצי.
לא נראה לי כ"כ מסובך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
עשיתי דרך ארוכה שהיא קצרה (או קצרה שהיא ארוכה?)
העברתי כל טבלה לאקסל, מיינתי, והחזרתי
משום מה הוא היה ממושמע והעיצוב נשאר...
לגבי הסקריפט - אם זה לא מסובך, אני מאמינה שזה יכול להיות שימושי מאד, אני טועה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1363521:
לגבי הסקריפט - אם זה לא מסובך, אני מאמינה שזה יכול להיות שימושי מאד, אני טועה?

ייתכן. אך מהנסיון המר בדרך כלל לא שווה לכתוב סקריפט אם אין מישהו ספציפי שהזמין אותו במחיר מלא.
אם מישהו יצטרך- שיזמין ובשמחה אכתוב בע"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה