דרוש מידע מיונז חדש סגור שנשכח שבוע באוטו

• הוסף לסימניות
מה אתם הייתם עושים?
א. בדוק, אין שום בעיה
ב. איכככככס לפח מיד

• הוסף לסימניות
ג. בדוק אין שום בעיה. טועם- איככככס לפח מיד.

• הוסף לסימניות
לא בדוק אבל למה לזרוק?
יש הוראות מיוחדות לאחסון לפני פתיחה?

• הוסף לסימניות
לא הייתי בודק אפילו
ואני לא איסטניס.
יש שם מידי הרבה מרכיבים שמחזיקים מעמד רק בגלל כמוית של חומרים משמרים ובהינתן שמסתמא הטמפרטורה עלתה המון בתוך רכב סגור אני מאמי שזה לא אכיל.

• הוסף לסימניות
לא הייתי בודק אפילו
ואני לא איסטניס.
יש שם מידי הרבה מרכיבים שמחזיקים מעמד רק בגלל כמוית של חומרים משמרים ובהינתן שמסתמא הטמפרטורה עלתה המון בתוך רכב סגור אני מאמי שזה לא אכיל.
היה חורף השבוע לא 30 מעלות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תשלח את המיונז דרך האו"ם לעזה.

• הוסף לסימניות
יישר כח לכולם.
לא לקחתי סיכון זרקתי אותו.
מי שחושב שאולי זה כן טוב, זה נמצא בפח מול נתיבות המשפט 47, צד ימין, שקית תכלת.
אההה
ואני חשבתי שהריח שיש שם נודף מנבילה :p

• הוסף לסימניות
לא חבל? הקנאים ישמחו עם זה. אתם יודעים מה זה לזרוק כזה סירחון על ה'נאצים'? בואש קטן עליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה