בקשה מיזם התנדבות

• הוסף לסימניות
לדעתי זה באמת תחום שאף פעם לא מיותר להתנדב בו
מדובר באנשים שמרגישים לפעמים ב"פח אשפה" של החיים.
מחלקות הילדים מקבלות מתנדבים ותרומות ללא הפסקה.
כי הרבה יותר כיף וחמוד לשמח ילדים, וגם כי יש להם עתיד וכו'
וגם כי זה מצטלם נהדר.
ולכל ילד יש בדר"כ גם הורים מפנקים ודואגים.
אנשים מבוגרים/ בריאות הנפש, זקוקים למישהו שיקשיב להם וישתתף בקושי וברגשות שלהם, לא מעבר לזה.
לפעמים הם חיים בבדידות מפחידה.
איזה תגובה יפה

• הוסף לסימניות
סוג של פרויקט
אחת שהתחילה בקטנה מאנשים שהיא מכירה ועד שהמספר של הופץ והיום יש קו כזה שכל פעם שצריך האחראית משאירה הודעה ומי שיכולה יוצרת קשר
אוקי, אשמח לדבר איתה!

• הוסף לסימניות
בייביסיטריות (לעשות רשימה של בנות עם שעות זמינות, מחיר, מספרי טלפון, עדיפות לישן, ער, גינה וכו')
גם אני חשבתי על זה למצוא כמה בנות בכל אזור ככה גם הנשים שרוצות יוכלו למצוא משהו שהם מכירות ולא להכניס לבית מישהי זרה, אפשר במחיר מוזל ומשהו יממן לביביסיטריות שמרגישות לפעמים ניצול ובזבוז זמן להוסיף להם כסף.

• הוסף לסימניות
תעדכני מתי את כאן אני לא יודעת גמה היא תשמח שהמספר שלה יעלה כאן
יש לך אוליי מייל שלה?
ואם לא אז עכשיו אני רואה תשלחי את המספר- תודה לך!!

• הוסף לסימניות
איזה תגובה יפה
בתקופה האחרונה יש מחסור חמור במקום מותאם לעריכת נופשונים לילדים מיוחדים. על הקושי וההתמודדות של ההורים
והמשפחות בתקופת הקורונה , הסגרים והבידודים , מיותר לתאר ,ועל גדלות הנפש של המתנדבות שנושאות בעול תקצר היריעה מלספר. אבל אם היה אפשר לגיס מקום מתאים לשבתות נופשון זו היתה ממש הקלה לכל הצדדים.
במקרה שיש למישהו כיוון בנושא אשמח לשתף פעולה בשמחה. האירגונים הרשמיים לא יכולים לארגן מבחינה חוקית
ולכן התחום נשאר יתום.....

• הוסף לסימניות
יש לי עוד רעיון שעדין לא עלה ויש בו צורך,רלוונטי?

• הוסף לסימניות
לדעתי זה באמת תחום שאף פעם לא מיותר להתנדב בו
מדובר באנשים שמרגישים לפעמים ב"פח אשפה" של החיים.
מחלקות הילדים מקבלות מתנדבים ותרומות ללא הפסקה.
כי הרבה יותר כיף וחמוד לשמח ילדים, וגם כי יש להם עתיד וכו'
וגם כי זה מצטלם נהדר.
ולכל ילד יש בדר"כ גם הורים מפנקים ודואגים.
אנשים מבוגרים/ בריאות הנפש, זקוקים למישהו שיקשיב להם וישתתף בקושי וברגשות שלהם, לא מעבר לזה.
לפעמים הם חיים בבדידות מפחידה.
יודעת איפה אפשר להתנדב בסוג כזה
במרכז ובדרום?

• הוסף לסימניות
במה התנדבו שם? ואיך הכניסו אותם? היו מחוסנים?
זה היה עוד לפני הקורונה...
נראה לי הכי פשוט להתקשר למחלקה ולשאול אותם אם המתנדבים מגיעים עצמאית או דרך אירגון, מה ההנחיות בקורונה, ומה הכי עוזר ומשמח את המאושפזים.

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון נוסף להתנדבות, לא בסתירה לרעיון שלעייל, אלא בנוסף.
יש ילדים מושתלי כבד -עשרות בארץ, אין להם שום ארגון שמאגד אותם, הם ב"ה לא מאושפזים בדרך כלל,אבל כן במעקבים צמודים, עם תרופות וכו'
אפשר לשמח אותם ואת בני משפחותיהם המון

• הוסף לסימניות
כאחת שמכירה מקרוב מקרוב קרובת משפחה שכבר לא איתנו
הסבל היומיומי והבדידות של אותם מאותגרי הנפש הוא גדול.
התרשתי מההודעה של @קומבינה,
ואני חושבת שזה החסד הגדול יותר מכמה סיבות!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ותזכרו לא להסתכל עליהם כמסכנים
ההפיך. הם נשמות כ''כ גבוהות שבשמיים רצו את תיקונם בדרך הזו. זהו.

• הוסף לסימניות
ותזכרו לא להסתכל עליהם כמסכנים
ההפיך. הם נשמות כ''כ גבוהות שבשמיים רצו את תיקונם בדרך הזו. זהו.
אכן, כל מי שיצא לו להכיר מתמודד נפש מסביבתו הקרובה (לצערינו זה הולך ונהיה נפוץ) יודע כמה קשה להתמודד עם מחלת נפש.
בשביל מחלת גוף- אנשים מגייסים כוחות נפש,
אבל בשביל מחלת נפש- מי ייתן להם את הכח???????
ואכן, מחלות נפש פוגעות יותר באנשים רכי לב ועדיני נפש.
כל מי שסבל אי פעם בחייו מהתקף חרדה ינסה לדמיין מה זה לחיות עם זה קבוע.

• הוסף לסימניות
@מציצה מכירה מישהי ומסתדרת תורניות של התנדבות בשיקום?
איך אפשר ליצור איתה קשר?

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון נוסף להתנדבות, לא בסתירה לרעיון שלעייל, אלא בנוסף.
יש ילדים מושתלי כבד -עשרות בארץ, אין להם שום ארגון שמאגד אותם, הם ב"ה לא מאושפזים בדרך כלל,אבל כן במעקבים צמודים, עם תרופות וכו'
אפשר לשמח אותם ואת בני משפחותיהם המון
נכון מאד!
הם לא תמיד מאושפזים אבל מאותגרים נון סטופ.
קחו לדוג' את עניין הדיכוי של המערכת החיסונים. (שחייבים לעשות אצל כל מושתל)
כל יציאה או אירוח אפילו הכי קטן אצל בני משפחה, יכול לפעמים להיגמר באשפוז בגלל איזה בן משפחה מצונן שהילד היה לידו בטעות...
אם יצליחו באמת לארגן איזה פרויקט שידאג לילדים האלו ולמשפחות בכלל.(אגב-של כל המושתלים לאו דווקא מושתלי כבד..) זה באמת יכול חסד עצום!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה