התייעצות מיזם חברתי לעידוד רכישה מנשות אברכים

• הוסף לסימניות
זה נכון שלפעמים קשה להתחרות במחירי השוק.
אבל-
ברוב הפעמים מכירות ביתיות יכולות להרשות לעצמם למכור ביותר זול, פחות עלויות...
ואני חושבת שבדר"כ מקבלים שירות ואמינות בתוספת.

אצלנו באזור יש מכירות הרבה יותר יקרות מהחנויות,
ולצערי אני קונה בחנות.

• הוסף לסימניות
אצלנו באזור יש מכירות הרבה יותר יקרות מהחנויות,
ולצערי אני קונה בחנות.

כמובן שהכיס שלך קודם.
(למרות שאני אישית מעדיפה לשלם עוד 20, 30 ש"ח בשביל לפרנס משהו מאיתנו, אבל לא יותר מזה..)
מכירה את זה.
בפועל תענה אישה עייפה עם צרחות ילדים קטנים ברקע.
ותענה שהם פתוחים בין 8 ל9 רק בימי שלישי, וכשאגיע ישרתו אותי שני ילדים בני 7 ו8
וכל שאלה הם ילכו לשאול את האמא שבאמצע לרחוץ את התינוק.
אה,
וגם לא יהיה להם עודף.

אני חושבת שאתן לוקחות מקרה שתיים קיצוניים ומלמדות על הכלל.
בפועל רוב המכירות נעימות ומשרתות מצוין.

• הוסף לסימניות
הרעיון רעיון טוב, ויש ענין גדול וזכות גדולה לפרנס משפחות בני תורה שהבעל שקוע כל היום בלימוד.

ההיתכנות בעייתית, בפרט כשהציבור גדול ולהחזיק כזו מערכת של תיאומים והפניות זו עבודה במשרה מלאה.

בנוסף יש את הענין של שירות ומחיר שהוזכר לעיל. רוב האנשים מסתכלים בסוף כמה זה עולה להם ומה הם מקבלים

זה יכול יותר להצליח בפורום מצומצם, שכונתי/קהילתי וכדומה

• הוסף לסימניות
(למרות שאני אישית מעדיפה לשלם עוד 20, 30 ש"ח בשביל לפרנס משהו מאיתנו, אבל לא יותר מזה..)

יש על זה משהו בהלכה.
יודעת שבעלי תמיד שולח אותי לקנות קודם כל בחנות של קרובי משפחה אפילו אם המחיר מעט יותר גבוה כי ככה זה בהלכה.
רק כשהפער משמעותי יותר - אז הוא אומר שאין כבר צורך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה