דרוש מידע מיזם חדש לרפואת בת שבע בת שרה חיה

• הוסף לסימניות
האמת שאני כבר מזמן, בלי קשר לאסון הזה , החלטתי להתחזק בנושא האוטובוסים, הצפיפות והדוחק נוראיים בשעות מסוימות במיוחד ואני נוסעת הרבה באוטובוסים .אני משתדלת לא להגיע למצב של לחכות לאוטובוס הבא אלא מראש מחפשת באזור אוטובוס אחר שמגיע לאזור הרצוי, תמיד יש קוים פחות עמוסים ולפעמים צריך ללכת קצת ברגל אבל זה שווה את המאמץ . והבא ליטהר מסייעים בעדו

• הוסף לסימניות
ולא לשכוח את הדבר החשוב ביותר!
תפילות!
'בת שבע בת שרה חיה'
לרפואה שלימה במהרה!​

• הוסף לסימניות
מיזם יפה ומבורך!!

רק דבר אחד קטן,
לא חושבת שנכון לכתוב אם האוטובוס מלא נחכה.
הרבה פעמים אוטובוס מלא מגיע אחרי המתנה של 50 דק' בשמש קופחת ולהמתין לאוטובוס הבא זה הרבה פעמים עלול לעלות לגמרי בבריאות, בטח כשמדובר בנשים.
עם כל הכבוד למנסחת ההודעה, אבל כנראה שלא משתמשת מספיק בתח''צ כדי להבין עד כמה הדבר הזה הוא לא דבר של מה בכך.
ממש ממש מילים של טעם, הוצאת לי את המילים מהפה
לא לענין לתפוס טרמפ על אסון של מישהו אחר כדי לקדם אג'נדה שלא בהכרח מקובלת על המשפחה.
אני חושבת שזה קצת גס לקרוא למיזם של צניעות 'טרמפ וקידם אג'נדה', אין לתאר את הזכויות שיהיו כשנשים תשתדלנה לשבת מאחור וההפרדה תהיה טובה יותר אפילו במעט.
באוטובוס שהמצב מ-ז-ע-ז-ע אפשר לחכות גם חצי יום. זה לא נהיה יותר טוב, והחוצפה לדרוש מנשים להשאר בתחנה באמצעות שימוש בסיפור מצער כל כך, היא נבזות.
אני חושבת שהמילה חוצפה לא הכי מתאימה. זה לא דרישה כמו שזה הצעה לנשים להשתדל יותר בצניעות
ואני אומרת את זה למרות שאני ממש לא אחכה בתחנה לאוטובוס נוסף (אלא אם הוא בעוד דקה)
לא די בכך שנשים מצטופפות כמו קרון בקר אחרי המתנה מייזעת לדרוש מהם להמתין שוב כשיודעים במעט בוודאות מלאה שגם האוטובוס הבא יהיה כך???
אני מסכימה איתך שזה לא ממש ניתן ליישום, אבל זה לא נראה לי כמו דרישה. הם קיוו שנשים תתחזקנה בצניעות גם בדבר הזה. מי שיכול ולא בצער- מה טוב ומי שלא לא...
אם האוטובוס מלא וגברים מתנגשים בנשים, אסור בין לגבר ובין לאשה לעלות לאוטובוס גם אם ליכא דרכא אחרינא, אין שום דבר בעולם שמתיר לעבור על איסור, [כמובן אם זה בלתי אפשרי להישמר], לא משנה כמה זמן מחכים כבר, ואם זה לא ככה אז על מה בדיוק מדובר?
זה נראה לי קצת קיצוני לתאר את זה ככה. הנשים והגברים לא עומדים צמודים. אמנם צפוף אבל לכל אחד יש את הנקודה שלו והוא משתדל כפי יכולתו להימנע מהתנגשויות.
ודעתי האישית היא שהתנגשויות נובעות בדרך כלל מחוסר אכפתיות של אחד הצדדים. ואם אני עומדת בזהירות במקומי ומישהו יתנדנד כמו לולב כי הוא עסוק בסמרטפונו והתנגש בי (או סתם כי לא אכפת לו והוא לא מתאמץ להישאר על מקומו, זה לא הנקודה) אני לא עוברת על איסור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה