דרוש מידע מיטת ילדים של שמרת הזורע

• הוסף לסימניות
שלום,
האם מישהו קנה פעם מיטת ילדים משמרת הזורע?
אשמח מאד לשמוע אם אתם מרוצים או לא
וכן לגבי מיטות של עצמלה
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש לי גם וגם. ניסיון טוב עם שנהם. של עץ מלא מסיביות יותר

• הוסף לסימניות
יש לי גם גם. ניסיון טוב עם שנהם. של עץ מלא מסיביות יותר
תודה על התגובה המהירה!
כמה שנים יש לך אותם?
מה את מתכוונת מסיביות? זה גם חזק יותר?

• הוסף לסימניות
של שמורת הזורע יש לי שנתיים - ללא תלונות. של עץ מלא משו כמו חמש שש שנים. הם עושות רושם חזק יותר ללא ספק. עברו בקלות פירוק ומעבר דירה

• הוסף לסימניות
תודה!! ממש עוזר לי המידע!
ומה לגבי שריטות ומכות?
שמעתי שעצמלה נהרס די מהר...

• הוסף לסימניות
תודה!! ממש עוזר לי המידע!
ומה לגבי שריטות ומכות?
שמעתי שעצמלה נהרס די מהר...
במקרה שלי ממש לא נהרס. הם במצב מעולה למרות השנים שעברו עליהם. אני בטוחה שזה משתנה מדגם לדגם ומצורת השימוש...

• הוסף לסימניות
נשמע טוב
עזרת לי מאד! תודה

• הוסף לסימניות
יש לי מיטה של עצמלה 10 שנים
המגירות למטה ממש שחוקות ובקושי זזות, מיטה אחת כן התפרקה קצת
אבל המזרונים מעולים!
עשתה את שלה... אני בדרך להחליף

• הוסף לסימניות
ת
יש לי מיטה של עצמלה 10 שנים
המגירות למטה ממש שחוקות ובקושי זזות, מיטה אחת כן התפרקה קצת
אבל המזרונים מעולים!
עשתה את שלה... אני בדרך להחליף
תודה!
לאיזה חברה את חושבת להחליף?

• הוסף לסימניות
ממליצים על מיטה מעצמלא או אחר?
מחפשת מעץ לא ברזל
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה