התייעצות מיטת קומותיים או שתיים נפרדות?

• הוסף לסימניות
שני ילדים
בני 3 וחצי ושנתיים.
ותינוק.

חדר הילדים לא גדול.
כעיקרון כבר החלטנו על מיטת קומותיים לשני הילדים,
אבל חמותי אומרת שזה לא כדאי מכל מיני סיבות - בין היתר שהם יטפסו ושזה מסוכן וכו' ושאפשר ליפול. היא קצת הורידה אותנו מזה אבל לא עד הסוף.

אנחנו מאוד רצינו כי
א. זה חוסך מקום
ב. יש מיטות קומותיים מאוד יפות
ג, אולי 'האטקרקציה' הזאת תעשה יותר חשק לילדים לישון במיטות שלהם (ולא לבוא להורים)

מה דעתכם, למי שיש, זה בטוח? זה פרקטי?
נשמח לשמוע חסרונות ויתרונות,
ואולי בכלל עדיף מיטת חבר (שנפתחת מלמטה) פסלנו בהתחלה כי זה מסורבל ולא פרקטי.

נשמח לעיצות.
תודה

• הוסף לסימניות
לדעתי ככה :)
נכון-זה חוסך מקום
ויש באמת מיטות קומותיים מאלפות
וגם אני לא פעם חשבתי לקנות מיטת קומותיים מפני היתרונות הנל
אבל...
אני חושבת שהחסרונות יותר מהיתרונות
באמת אלו גילאים שהסכנה יותר גדולה במיוחד שהם פחות חושבים על "הצעד הבא.." ובגיל כזה לכתחילה לא הייתי חושבת אולי שהם יותר יגדלו..לפחות גיל 6+
חשק אולי זה יתן בהתחלה אבל ילדים שאין להם הרגלי שינה נכונים בסוף יחזרו להרגלים שהם רגילים :)
אם את מתקשה להרדים אותם מוקדם הייתי ממליצה לך להתייעץ עם סופר מאמי האלופה שעזרה לי מאוד
דבר שלישי חשבתי גם על המצעים- אני מתייאשת מהתחלה חח
לעלות כל פעם לקומה השניה ולמתוח את המצעים אני מדמיינת את עצמי מסתבכת שם למעלה
ולמה לא מיטת חבר? לי יש 2 כאלה. בחדר בנים וחדר בנות וזה מהמם ומוצלח ויש מיטות חבר מהממות הרבה פחות מסורבל לדעתי ממיטת קומותיים

שד' יכוון אותך בעצה טובה
פורים שמח!

• הוסף לסימניות
נכון-זה חוסך מקום
אבל...
באמת אלו גילאים שהסכנה יותר גדולה במיוחד שהם פחות חושבים על "הצעד הבא.." ובגיל כזה לכתחילה לא הייתי חושבת אולי שהם יותר יגדלו..לפחות גיל 6+
חשק אולי זה יתן בהתחלה אבל ילדים שאין להם הרגלי שינה נכונים בסוף יחזרו להרגלים שהם רגילים :)
אם את מתקשה להרדים אותם מוקדם הייתי ממליצה לך להתייעץ עם סופר מאמי האלופה שעזרה לי מאוד
ולמה לא מיטת חבר? לי יש 2 כאלה. בחדר בנים וחדר בנות וזה מהמם ומוצלח ויש מיטות חבר מהממות הרבה פחות מסורבל לדעתי ממיטת קומותיים

שד' יכוון אותך בעצה טובה
פורים שמח!
תודה רבה!
עזרת לי מאוד

• הוסף לסימניות
הם ממש קטנים בשביל מיטת קומותיים

• הוסף לסימניות
נכון-זה חוסך מקום
אבל...

שד' יכוון אותך בעצה טובה
פורים שמח!
כשקראתי את השאלה התחלתי לנסח תגובה. נראה שכתבנו את זה יחד ;)
כל מילה
יש בחנות עצ'מלה מיטת קומותיים שאפשר לפרק אותה לשני מיטות ככה אפשר לעשות שהם קטנים ושהם יגדלו אפשר לעשות מיטת קומותיהם שלמה
הייתה לי כזו. קניתי אותה יד שניה לכן לא יודעת מאיזה חנות היא הייתה.
זה היה מאד מוצלח

• הוסף לסימניות
ההורים שלי קנו קומותיים נפתחת בחדר שלרוב ישנים בו 2 והם פותחים ולא עולים אין להם כוח ומגרה אותם ושישנים 3 הם מתווכחים ואף אחד לא רוצה לישון למעלה גיל 5 8 11 יש מיטות שיותר מגרה ונוח לעלות עליהם עם מדרגות ואולי מזה פחות ימאס

• הוסף לסימניות
יש מיטות קומותיים מאד יפות ומאד נוחות.
אני גם חושבת שרק בערך מגיל 6 הייתי נותנת לישון למעלה, בגיל יותר קטן מזה -נראה לנ לא מספיק בטיחותי.
אם יש לך מקום למיטת רכבת (בערך 3 מטר אורך) זה נראה לי יותר מוצלח לגיל, כי הגובה של המיטה העליונה שם, פחות גבוה ממיטת קומותיים רגילה.

• הוסף לסימניות
נכון-זה חוסך מקום
אבל...

שד' יכוון אותך בעצה טובה
פורים שמח!
המיטות חבר הלא מסורבלות
הם הרבה יותר יקרות לא?

לגבי מיטת קומותיים אני מאד ממליץ
מאד חוויתי לילדים וגם כמו שהוזכר
לעיל זה הגורם העיקרי לכך שלא יבאו להורים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני יכולה להגיד לך מנסיון שמיטת קומותיים זה דבר מפחיד
הבת שלי בת 8 נפלה וב"ה רק שברה את היד
הבן שלי בן 3 וחצי נפל חזק על הראש היה פחד ממש
וב"ה לא קרה לו כלום
וזה קרה ממשחקים
אז היום הם יודעים שרק הגדולה עולה ואף אחד אחר לא
ילד לפני גיל 6 ואולי קצת יותר לא הייתי שמה שם גם במחיר חדר צפוף
וככה באמת היינו בחדר צפוף עד שהגיעו לגיל 7 ואז החלפנו
הגיל שציינת מאד קטן בשביל מיטת קומותיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה