מיטת שלישיה של משכל

• הוסף לסימניות
היכן מומלץ לקנות מיטת שלישיה של משכל - הכי אמין וזול? משהו יודע?
והאם המחיר שלה אכן שווה את ההשקעה?

• הוסף לסימניות
קניתי בחסדי שמואל בירושלים, אני מאוד מרוצה.
הלכתי עד תלפיות כדי לגלות שכאן יותר זול.
לקחתי דגם בסיסי סטנדרט שיש אפשרות להוסיף אח"כ מיטה רביעית קומתיים.
מחיר סביר בהחלט!!
אמינות ושנים של מקצועיות.

• הוסף לסימניות
המלצה שלי - לכי על הדגם בו ארגז המצעים נפתח כמגירה, ולא באמצעות הרמת הדיקט של המיטה התחתונה. שתי האופציות קיימות בדגמי משכל, אבל הראשונה נוחה פי כמה וכמה.

יש חנות למוצרי תינוקות בג. שמואל, ושמעתי שהם מוכרים רהיטי משכל במחיר טוב.

• הוסף לסימניות
מה בערך המחיר בחסדי שמואל?

• הוסף לסימניות
קניתי לפני שש שנים, אז אין לי מושג כמה זה היום.
שימי לב- יש כאלה שבאות עם מזרנים ויש שאת משלמת עליהם בנפרד, קחי בחשבון גם את עלות ההובלה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת על חברה שקנתה מיטת משכל משולשת ב"ויזל" בבני ברק והיתה מאוד מרוצה!

• הוסף לסימניות
מנסיון, לכי לחסדי שמואל, אחד בשם שלום (אם הוא ממשיך שם...) גם השירות מעולה, וגם המחיר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם כבר... אז יש לכם המלצה למקום שמומלץ לקנות בו ארון לחדר ילדים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה