מייבשי כלים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהמבינות פה.
מה מקובל היום מייבשי כלים מנירוסטה או פלסטיק?

עשיתי מטבח בחברת מטבחים ידועה ומוכרת, וכשסיכמנו על מייבש כלים לי היה ברור שזה מפלסטיק אלגוב הרגיל. מה שאני מכירה תמיד.
כשבאתי לראות את ההתקנה של המטבח אני רואה שזה ממתכת.
התקשרתי מיד לחברה והם אומרים לי שזה נירוסטה וזה לא מחליד וזה מה שעושים היום
והם לא עובדים עם פלסטיק.
אני רוצה לדעת אם זה אכן כך ומה מומלץ באמת?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לאחרונה ועשו לי מפלסטיק
תבקשי מהם תעודת אחריות על זה

• הוסף לסימניות
תודה!
הם טוענים לי שהם לא עובדים עם פלסטיק והיום עושים רק מנירוסטה.

• הוסף לסימניות
אכן הרוב עובדים כיום רק עם נירוסטה, יש לזה הרבה מעלות על פני הפלסטיק.
זה לא מחליד בקלות, ובמקרה הכי גרוע לא יקר להחליף את זה.

• הוסף לסימניות
בעיני עדיף פלסטיק, נראה נקי יותר, ועוד יותר זול להחליף וקל לנקיון.
בכל אופן- כדאי לדאוג עכשיו לחלקים חילופיים לפסח.

• הוסף לסימניות
אמא שלי במטבח שלה החליפה לנירוסטה אחרי שהיה לה שנים פלסטיק שנשבר כל הזמן
הנירוסטה מצוין לא מחליד ונשטף בקלות.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהמבינות פה.
מה מקובל היום מייבשי כלים מנירוסטה או פלסטיק?

עשיתי מטבח בחברת מטבחים ידועה ומוכרת, וכשסיכמנו על מייבש כלים לי היה ברור שזה מפלסטיק אלגוב הרגיל. מה שאני מכירה תמיד.
כשבאתי לראות את ההתקנה של המטבח אני רואה שזה ממתכת.
התקשרתי מיד לחברה והם אומרים לי שזה נירוסטה וזה לא מחליד וזה מה שעושים היום
והם לא עובדים עם פלסטיק.
אני רוצה לדעת אם זה אכן כך ומה מומלץ באמת?
תודה רבה!
הנירוסטה ג"כ יורד ועולה?

• הוסף לסימניות
היום יותר סטייל, ולא אכחש גם יותג יפה ואסטטי לעשות מייבש כלים מנירוסטה, אבל פרקטית אין תחליף לאלמגוב עבור בית חרדי טיפוסי עם דינמיות רבה של שטיפת כלים, הן מבחינת נוחות כשמייבש הכלים למטה מדף הייבוש התחתון נגיש לילדים (כששוטפים כלים או נזקקים לכלים) והעליון למבוגרים בנקל מבלי להתמתח, והן מבחינת כשרות הפלסטיקים נשפים בקלות למחליפים בפסח.
אבל מה... פחות אסטטי לעין גם שהאלמגוב במצב עליון בשל שני הלולאות שנשארות בחוץ.
אצלי בסופו של יום הפרקטיקה מנצחת, אבל כל אחד ושיקוליו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם הבעיה זה 2 הלולאות שיורדות, אפשר לעשות מייבש מפלסטיק אבל קבוע שלא עןלה ויורד ולוותר על הלולאות. (זה באמת מכוער, ואם עושים מטבח חדש ללכת ולכער אותו ככה זה קצת התעללות)

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג היכן משיגים סט נוסף של מייבשים מנירוסטה, וכן איך מפרקים את המייבשים
מפרקים בלחץ- זה מוט קפיץ כמו המחזיק של נייר טואלט.
למה צריך סט נוסף? אפשר פשוט להגעיל.

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג היכן משיגים סט נוסף של מייבשים מנירוסטה, וכן איך מפרקים את המייבשים
בירושלים יש בפרזול ג'רסי
בעיקרון כל נגריה / חנות פרזול אמורה להחזיק מוצרים כאלו.

זה קפיץ שיש לו חלק שנכנס לארון עם הזמן זה מתלכלך וקצת קשה יותר לפירוק אבל תמשכו במוט עם פלייר כלפי המייבש כלים וזה יצא מהארון.
למה צריך סט נוסף? אפשר פשוט להגעיל.
לדעתי זה לא חייב הגעלה כל שימושו בקר, אבל בגלל ריבוי החורים והסדקים הוא מאוד קשה לניקוי מושלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה