מייבש כביסה מייבש "זנוסי" ללא צינור מצפצף אחרי כמה דקות הפעלה ולא רוצה להמשיך, מה התקלה?

• הוסף לסימניות
אחרי כמה דקות הפעלה נדלקת נורה אדומה והמייבש לא רוצה להמשיך בייבוש את המייבש, אשמח לעזרה ממש דחוף...
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אחרי כמה דקות הפעלה נדלקת נורה אדומה והמייבש לא רוצה להמשיך בייבוש את המייבש, אשמח לעזרה ממש דחוף...
בתודה מראש
ככל הנראה הבדים לא מספיק רטובים אז החיישנים מזהים ולא נותנים לו להמשיך
קרה לי כמה פעמים

• הוסף לסימניות
רוקנתי את המים ואת המעבה וזה ממשיך לעוד חצי דקה ושוב נדלקת נורה אדומה ונתקע, הכביסה רטובה ישר מהמכונת כביסה.

• הוסף לסימניות
אני רוקנתי את המים ואת המסנן, מה זה מעבה? ואיפה זה?
למטה מקדימה פתחתי והכול נראה תקין, החלפתי תוכנית ועדיין מצפצף... מה יכול להיות? אשמח מאוד לעזרה.
בתודה מראש
[ערב פסח בלי מייבש זה כמו פסח בלי תפו"א ובצים...]

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא רוצה לייאש..
אבל לי זה קרה שנה שעברה,
וטכנאי שבדק אמר לי שזה סימן שהלך הלוח וצריך לקנות חדש.

• הוסף לסימניות
לא רוצה לייאש..
אבל לי זה קרה שנה שעברה,
וטכנאי שבדק אמר לי שזה סימן שהלך הלוח וצריך לקנות חדש.
אני שם לב עכשיו
שאתם מדברים על מייבש ללא צינור
לי היה מייבש עם צינור של זנוסי
אז אולי זה שונה

• הוסף לסימניות
קרה לי בעבר. במשך תקופה הוצאתי מהשקע והחזרתי וחזר לעבוד, עד שגם זה לא עזר, קראתי לטכנאי אמין מאד בשם לוי (מס' טלפון 0533145144) ואמר לי שזה בעיה בכרטיס, כשהגיע הוא התיך ברזל בכמה מקומות בכרטיס ופתר את הבעיה ומאז המייבש עובד כבר שנתיים (נקנה לפני 6 שנים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה