- הוסף לסימניות
חוזרים די מהר,שלחתי אתמול בלילה תודה!
נראה מתי יחזרו
ומטפלים יסודי מאד.
לא עוזבים אותך עד שאת לא מרוצה
חוזרים די מהר,שלחתי אתמול בלילה תודה!
נראה מתי יחזרו
הם מבקשים מהלקוחות הלואות או שזה עדיין לא הגיע לכזה מצב???בכל עיר אמורה להיות קופה מובילה, כאן אין!!! אין מספיק תחרות, והקופה שבה אני נמצאת בוכה שאין לה כסף....
למה שיבקשו הלואות, אולי שאני יבקש מהם....הם מבקשים מהלקוחות הלואות או שזה עדיין לא הגיע לכזה מצב???
בכל מקרה מידיעה אין קופה שאין לה ואין קופה שממהרת לשלם.....
כתבתי "בהומור שחור" שהם בוכים שאין להם כסף אולי גם יבקשו הלואה.... אבל אני מבין את הכעס כשהקופה מערימה קשיים. בירוקרטיה בלע"זלמה שיבקשו הלואות, אולי שאני יבקש מהם....
צודק נגררנו....כותרת האשכול...
לא קשורה לנושא.
אדרבא, תן בבקשה מיילים של אנשי ציבור שיכולים לעזור בצורה מהירה, אולי כמה כתובות שמאוגדים בקישור אחד, במקום לשלוח מייל אחד אחד..כותרת האשכול...
לא קשורה לנושא.
מה הבעיה לכתוב בכותרת:אדרבא, תן בבקשה מיילים של אנשי ציבור שיכולים לעזור בצורה מהירה, אולי כמה כתובות שמאוגדים בקישור אחד, במקום לשלוח מייל אחד אחד..
תודה אכתוב...מה הבעיה לכתוב בכותרת:
"יש לי בעיה עם קופת החולים - אני צריכה את עזרתכם"
או משהו דומה?
כרגע אין לי אפשרות, לעבור גם אני בדקתי את זה!!! כרגע קופה אחת מנסה לרדוף אחרי... נראה אם יאשרו לי, עוברת בל" נגם אני קיטרתי שנים.. עד שהבנתי שזה לא חתונה קתולית
עברתי קופה ואני מאוד מרוצה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים