מה השם של הרבאם רלוונטי אני יכול להציע על פוסק הלכה שלא מחפש להחמיר:
ayf649 גמאיל נקודה קום
פנה אלי.
brachi461 בגימייל ואפנה.
אין בעיה.יש בעיה להגיד ?
מעיר?הפניתי לרב גואלמן.
הרב גואלמן הוא רב של הקהילה הליטאית ברמות א'מעיר?
(סליחה עם אני מנכסס אותך
אבל זה בהחלת יכול להגיע לשימוש בשבילי.
אם אפשר גם לכתוב אם הוא לטאי או חסיד)
גם אני ממליץ, רק כמעט בלתי אפשרי להשיג אותו.הפניתי לרב גואלמן.
יש לו מייל ?גם אני ממליץ, רק כמעט בלתי אפשרי להשיג אותו.
מי זה? מה זה?בדיוק אתמול שמעתי על מקום שאפשר להתייעץ במייל (לא נראה לי הלכה)
קוראים להם 'הקשבה ללא שיפוט'
hkshava1234 שטרדל ג'ימייל
אינלי מושג.מי זה? מה זה?
לאאינלי מושג.
וכמובן לא לוקח אחריות.....
שלח מייל ותבדוק...
נכון.לא
זה ממש לא נכון.
אל תשלחו מייל למקום לא מקצועי.
לפני שיוצרים קשר-מבררים על מקצועיות.
לא אחרי!
דיברתי אתם.אינלי מושג.
וכמובן לא לוקח אחריות.....
אם אתה רוצה שלח מייל ותבדוק...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים