מייל מוזר?

• הוסף לסימניות
זה הגיע לי בדוא"ל משום מה זה לא מוצא חן בעיני מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• CashBack Online.doc
    KB 36 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;652014:
זה הגיע לי בדוא"ל משום מה זה לא מוצא חן בעיני מה זה אומר?
הכותרת: קזינו...

• הוסף לסימניות
גם לי זה הגיע כמה פעמים.
מה זה?

• הוסף לסימניות
ולי הגיע מייל מוזר וזה תוכן ההודעה וגם מצורף קובץ וורד עם תמונת האיש שחתום למטה.

We are sorry to inform you that you package being delivered to you has been seized please download the attachment for
information on how to receive the parcel
Best Regards,
Timothy Gale Puckett

מה זה יכול להיות?
האם יש משהוא שמתנכל ושולח כל מיני דברים??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;652223:
ולי הגיע מייל מוזר וזה תוכן ההודעה וגם מצורף קובץ וורד עם תמונת האיש שחתום למטה.

We are sorry to inform you that you package being delivered to you has been seized please download the attachment for
information on how to receive the parcel
Best Regards,
Timothy Gale Puckett

מה זה יכול להיות?
האם יש משהוא שמתנכל ושולח כל מיני דברים??
גם לי הגיע כזה דבר,
ובעלי כבר נלחץ שקרה משהו...
מה זה באמת?

• הוסף לסימניות
להתעלם.

עוד איזה תחבולה של נוכלים/רמאים/האקרים/קראקרים/קרקרים של אוסם....

• הוסף לסימניות
כן. לפי דעתי זה נשלח ממערכת אוטומטית. גם אני קבלתי את זה. החוכמה היא: לבזבז כמה שפחות זמן ולזרוק את זה ישר לדואר זבל

• הוסף לסימניות
גם אני מקבלת שוב ושוב.
אל תפתחו בכלל. לכו תדעו אם זה לא יכול להזיק למחשב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה