מייל ראשי

• הוסף לסימניות
יש לי על המחשב כמה כתובות אימייל (חלקם שלי חלקם לא)
וכמובן יש את המייל שלי הראשי - שהוא ראשי - ועליו יש את הדרייב וכו'
מסיבה מסויימת - כל המיילים יצאו - ונשאר מייל אחד - שבדיוק היה אחרון שחברתי - והוא נהפך להיות ראשי.
עכשיו כדי לפתוח את כל המיילים הקיימים - נכנסתי למייל הזה - ועשיתי הוסף חשבון - סיסמא וכו' - ושמרתי שוב בסרגל הסימניות.
אלא שעכשיו גליתי - שזה יצר לי בעיה - אם אני מקבלת מייל - שמכיל קובץ מדרייב - ואני רוצה להכנס ולהוריד אותו - הוא לא נותן - מכיוון שכעת המייל הראשי - זה בכלל מייל אחר שולי.
מה אפשר לעשות במקרה כזה? איך אפשר להחזיר את המייל שלי - שיפתח את הקבצים בדרייב? וסתם שאלה מסקרנות - למה זה קרה? למה פתאום כל המיילים יצאו מהחשבון והייתי צריכה לחבר מחדש?

• הוסף לסימניות
תצאו מכל המיילים לגמרי ואז תיכנסו למייל הראשי מהתחלה, ואז הוא יחזור להיות המייל "הראשי".

• הוסף לסימניות
א. איך יוצאים מכל המייילים (אין לי מושג מה גרם לו קודם לצאת מכל המיילים)
ב. פירושו של דבר שאני אצטרך לחבר את הכל מחדש? כן?

• הוסף לסימניות
לוחצים על "צא" למעלה בצד שמאל. ואכן צריכים להתחבר מחדש עם שם וסיסמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה