- הוסף לסימניות
גם אתם תמחקו..תמחקי את מספר הטלפון
לא נראה לי מוצלח לפרסם אותו גם כאן
א"א לדעת מה יעלה בראש של אנשים לא לעניינים שמסתובבים כאן....
גם אתם תמחקו..תמחקי את מספר הטלפון
לא נראה לי מוצלח לפרסם אותו גם כאן
א"א לדעת מה יעלה בראש של אנשים לא לעניינים שמסתובבים כאן....
סליחה על הבורות, אבל מה זה אומר?לחשבון ספאם!
אם תשים לב, מחקתי מראש בציטוט....גם אתם תמחקו..
אה, לא שמתי לב שזה 0000אם תשים לב, מחקתי מראש בציטוט....
לא ידעתי חשבתי שרק אם מעבירים זה נחסם![]()
אשמח לקצת הסבר על המושג ששמו ספאם, ומה זה אומר כלפי המייל שלי?
סליחה על הבורות, אבל מה זה אומר?
כאילו מה שאני אשלח יראה אצל אנשים אחרים כספאם?
איך אפשר להחזיר למצב הקודם דהיינו שהמייל לא יהיה יותר ספאם (אולי להסביר לגוגל את מה שנכתב באשכול הזה? וא"כ איך עושים את זה???)וזה הסיבה למה מומלץ בחום לא להתייחס בכלל להודעות קבוצתיות אפי' אם יש לכם משהו חשוב מאוד לומר...
לא מכיר אפשרות אחרת מלבד להתחנן לאנשים שיכנסו לתיבת הספאם ולדווח על "לא ספאם".איך אפשר להחזיר למצב הקודם דהיינו שהמייל לא יהיה יותר ספאם (אולי להסביר לגוגל את מה שנכתב באשכול הזה? וא"כ איך עושים את זה???)
סיפור!! לברר אצל כל אחד.....לא מכיר אפשרות אחרת מלבד להתחנן לאנשים שיכנסו לתיבת הספאם ולדווח על "לא ספאם".
נכון מאוד.סיפור!! לברר אצל כל אחד.....
בגלל חסד לאנשים קןרה כאלה דברים... זה הזוי
אולי אפשר לנסות, זה קרה לך אישית?אולי בכל אופן יש למישהוא דרך גוגל...
כן!זה קרה לך אישית?
כן אבל לא הכי טובאתה יודע אנגלית?
יש אפשרות לקבלת תמיכה של גוגל כאן:כן אבל לא הכי טוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים