התייעצות מייקאפ באתר הפולני

• הוסף לסימניות
יש לי בבית כזה מיקאפ(בצבע שונה 150)
1734200732227.png

ורוצה להזמין אותו באתר הפולני
יש שם שני קישורים אלו:
https://www.ladymakeup.com/shop/revlon_colorstay_makeup_for_normal_dry_skin_150_buff.html- הוא נראה אותו דבר רק המקדם הגנה שונה
והוא נראה שונה במראה https://www.ladymakeup.com/shop/revlon_colorstay_makeup_for_conbination_oily_skin.html
אשמח לעזרה מהמבינות
עוד שאלה קטנה אני חדשה באתר הפולני והמייקאפ של אסתי לאודר ממש לא זול יותר יקר מהארץ ככה זה או שפספסתי משהו בדרך?

• הוסף לסימניות
קישור אחד לא תקין,
אבל זה כנראה לסוגי עור שונים.
יש לעור מעורב/שמן ויש לעור יבש. תבדקי מה יש לך, או שאת יודעת מה סוג העור שלך.
מהנסיון שלי זה מגיע אותו דבר כמו בארץ, באתר זה נראה עם כיתוב שונה משום מה...

לא כל המותגים שם זולים יותר מהארץ.

• הוסף לסימניות
,us
קישור אחד לא תקין,
אבל זה כנראה לסוגי עור שונים.
יש לעור מעורב/שמן ויש לעור יבש. תבדקי מה יש לך, או שאת יודעת מה סוג העור שלך.
מהנסיון שלי זה מגיע אותו דבר כמו בארץ, באתר זה נראה עם כיתוב שונה משום מה...

לא כל המותגים שם זולים יותר מהארץ.
תודה עזרת לי.
1734208945362.png

הם שולחים את הקוד מסירה גם במייל? כי אין לי סמס זה בעייתי?

• הוסף לסימניות
הם שולחים את הקוד מסירה גם במייל? כי אין לי סמס זה בעייתי?
לא זוכרת להגיד לך, פעם אחת הגיע לי עד הבית לא זוכרת מה היה בפעם השניה,
אבל אני גם בלי סמס אז כנראה שהם שולחים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה