התייעצות מיכל לניפוח בלוני הליום או עצה אחרת

• הוסף לסימניות
רוב החנויות לא מוכנות לנפח לי בלון שהבאתי
לצורך פורים וכן לשמח יולדות יש לי בבית בלונים שזקוקים להליום הבעיה שהבלונים לא ממש קטנים וזה המון גז
איפה קונים מיכל מילוי בזול? גם בחול...
האם יש דרך לקשור בלון ממולא אויר למקל שייתפס יפה? הם לא כמו הלטקס שמסתובבים יפה על החיבור
ועד היום לא הצלחתי לקשור אותם שיעמדו יפה על מקל.
יש עצה ורעיון איך עושים את זה
מתכוונת לבלונים מהסוג הזה:
1709218651788.png

1709218722349.png

• הוסף לסימניות
רוב החנויות לא מוכנות לנפח לי בלון שהבאתי
לצורך פורים וכן לשמח יולדות יש לי בבית בלונים שזקוקים להליום הבעיה שהבלונים לא ממש קטנים וזה המון גז
איפה קונים מיכל מילוי בזול? גם בחול...
האם יש דרך לקשור בלון ממולא אויר למקל שייתפס יפה? הם לא כמו הלטקס שמסתובבים יפה על החיבור
ועד היום לא הצלחתי לקשור אותם שיעמדו יפה על מקל.
יש עצה ורעיון איך עושים את זה
מתכוונת לבלונים מהסוג הזה:
צפה בקובץ המצורף 1590361
צפה בקובץ המצורף 1590362

מצאת בסוף מיכל הליום ?

• הוסף לסימניות
תבינו שהבלון גז עולה לחנות כסף
והם לא יודעים איך בדיוק לתמחר את זה
לכן תנסו מיד בשאלה להגיד אני ישלם X כסף
לכל בלון כמובן סכום שיהיה שווה לבעל העסק ולכם

• הוסף לסימניות
היא שאלה על קנית מיכל למילוי עצמי בבית.
על זה אני מבררת ....

• הוסף לסימניות
משאבה לניפוח בלונים רגילים, לא בגז, איפה קונים/ משאילים?
בבני ברק
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לקנות ב"חלומות מתוקים" מכונה מצוינת.
בלון הליום עשיתי חשבון שלא ממש משתלם לי עם כמויות הבלונים שמשתמשים פה...

• הוסף לסימניות
המנפח החשמל שכתבתי מגיע עם 4 ראשים הוא לא יקר בכלל. הניפוח ע"י הכנסה של הבלון ואז ללחוץ את המקום עם הבלון כך שלא צריך עוד יד ללחוץ
מהסגנון הזה האזור 30 שח אולי קצת יותר
1732089789785.png

• הוסף לסימניות
גם פה יש מיכל הליום, צריך לראות אם משתלם

• הוסף לסימניות
@~נעמי~ תנסי במולטי בלון באהרונוביץ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המנפח החשמל שכתבתי מגיע עם 4 ראשים הוא לא יקר בכלל. הניפוח ע"י הכנסה של הבלון ואז ללחוץ את המקום עם הבלון כך שלא צריך עוד יד ללחוץ
מהסגנון הזה האזור 30 שח אולי קצת יותר
צפה בקובץ המצורף 1825919
זה מעולה לבלונים רגילים
אבל לא הליום
עולה באזור ה 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה