מילכי אורטנר - צלמת 24/7

• הוסף לסימניות
מילכי תתחדשי!!
אתר מהמם!!! תמונות מדהימות!!!
הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
כתבו כבר לפני, אבל בכל אופן
האתר מקסים ואיטי להחריד!!!!
ממש חבל, כדאי מאד להשקיע בזה...
דבר נוסף כאשר נכנסים לאחת מהתת גלריות שתשאר האופציה לעבור בין הקטגוריות השונות מבלי לחזור אחורה ולנסות לתפוס את הכותרת "ניו בורן" (לדוגמא) לפני שהיא בורחת.........

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
הי מילכי, סליחה שמתפרצת לפורום לא לי...
בזמן שהאתר שלך נטען אני כותבת תגובה... מבחינה שיווקית טהורה חבל על הלקוחות שירצו להיכנס ויתייאשו, האתר איטי בצורה מאוד יוצאת דופן, אנשים היום רגילים לאתר שעולה מיד ופשוט לא נשארים לחכות.
אם תבדקי בסטטיסטיקות של גוגל תוכלי לראות כמה אנשים נכנסים וכמה זמן הם שהו באתר שלך. אתר שנטען לאט יגרום לאנשים לעזוב אותו אחרי ביקור קצר ולא יאפשר להם "לצלול" לתוכו. הם לא יהנו לדפדף בו ויסגרו אתו אחרי דף או שניים.
וזה בלי שום קשר לתמונות המדהימות שלך!

• הוסף לסימניות
גם אני ניסיתי פעמיים מהעבודה לפתוח את האתר. יש שם מחשבים עם אינטרנט מהיר.
לקחו דקות ארוכות מאוד עד שהוא נטען. ולמעשה לא זכיתי עדיין להציץ בו. תמיד הזמן נגמר קודם.
מומלץ מאוד לטפל בזה - חבל.
את תמונותייך המדהימות אני מכירה מהפורום ורציתי להנות לי במרוכז :)

• הוסף לסימניות
חברה להרגע!
זה ממש לא איטי. עלה לי תוך שניות ומוצג מהמם.
תצליחי מילכי, התמונות שלך מעלפות!!!

• הוסף לסימניות
אצלנו עדיין מאוד איטי. מעניין שהרבה מאוד אומרים את זה.

• הוסף לסימניות
ואצלי בדפדפן של פייפורקס לא מצליח להיכנס לקטגוריות.
רק לצור קשר.

• הוסף לסימניות
הרגשתי שגם אני חייב להגיב... :) כי אני לא חושב שזה מספיק תגובות, אז גם אני מצטרף להנ"ל

• הוסף לסימניות
אני לא מעצב אתרים או מתעסק באתרים, אבל אני יכול להגיד לך, שזה שזה עולה אצלך מהר זה לא אומר שגם אצל האחר זה יעלה מהר, יש שרתים שדרך ספק אינטרנט אחד יעלה מהר ואצל ספק אינטרנט מתחרה זה יעלה לאט, בגלל שיש ספקים שחוסמים פורטים של שרתים מסויימים כדי להוריד עומס, שרת טוב זה שרת שהוא נמצא בארץ, או שיש לו שרתי מטמון בארץ, ושיש לו מהירות לכל הספקים בארץ, דבר שני זה לא רק השרת, גם הגודל של הקבצים של האתר, היעילות של התכנות שלו, כמה שיותר קיצורי דרך ופחות פקודות ממשיות, וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה