מילק שייק סמאש :)

• הוסף לסימניות
טובההההההההההההההההההההההההההההה
עשית את זה, זה מדהים!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
טובה, יש משו מושך בתמונות שלך!
ההבעות, הקומפוזיציות והנקי הזה!! נקי ונעים לעין!

תעלי עוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1552297:
אם כבר חשיפה באובר, אז לכי על זה עד הסוף ותקבלי 'היי קי סמאש' :)

צפה בקובץ המצורף 230942

כאן החשיפה פשוט נדרשת, היא נותנת אופי אחר וייחודי לתמונה ומשאירה אותה מקצועית ויפיפה

• הוסף לסימניות
ממש מעולה, חדות ודיוק נפלאים
הייתי ממליץ על סגירת צמצם קצת, התמונה השלישית עין אחת בפוקוס, ואחת לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1553644:
ממש מעולה, חדות ודיוק נפלאים
הייתי ממליץ על סגירת צמצם קצת, התמונה השלישית עין אחת בפוקוס, ואחת לא.
וזה מה שיפה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה שפירא;1553498:
אני אהבתי תתמונה בצבעים הבהרים , פחות את אעיבוד שעשית
ס"ה הכנסת שחורים והבהרה נוספת.
הקצנתי את ההפקט, שהיה נראה לי שניסית לעשות. כי הוא לא פה ולא שם, זה פשוט נראה כמו צילום בחשיפת יתר.
אם את אוהבת כך, אז מעולה :)

• הוסף לסימניות
אין דברים כאלה. מתפעלת שוב ושוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה