מים... מים... בריכה בירושלים...

• הוסף לסימניות
האם יש בריכה נפרדת מוצלחת באזור קטמון בירושלים??

• הוסף לסימניות
יש ברחוב עמק רפאים, שזה ממש ליד.
היא לא נפרדת כל הזמן, אבל חלק מהימים כן (נראה לי ששני זה לבנות)
זו בריכה ענקית חצי אולימפית, חפשי אותם במדריך הטלפונים.

• הוסף לסימניות
מחפשת לראשון בבוקר, מישהו מכיר אולי עוד משהו?

• הוסף לסימניות
על בריכת ירושלים בעמק רפאים יש חרם, אבל חרם אמיתי ורציני. זו הבריכה הראשונה שפתחה בשבת, וכפי הידוע לי החרימו אותה רבני ירושלים של הדור הקודם, והחרם לא הוסר עד היום הזה. אם מישהו יודע אחרת ממני אשמח שיעדכן אותי (גרתי בסמוך ומעולם לא ביקרתי בה).
WALD, מה את עושה בקטמון (הישנה?)
?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1338964:
האם יש בריכה נפרדת מוצלחת באזור קטמון בירושלים??

יש את בית חינוך עוורים לא מאוד קרוב אבל בכל אופן.
לפי מה שאני רואה באתר נשים יש מ-7:30-9:00 ובנות מ9:00-10:00
הייתי ממליצה לבדוק קודם גם בטלפון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1339084:
WALD, מה את עושה בקטמון (הישנה?)
?

סתם...
יש לנו אפשרות להיות שם באיזה דירת רפאים של חבר של אבא שלי.
אז אנחנו נמצאים שם כמה משפחות בשבת עם אפשרות להשאר בראשון.

• הוסף לסימניות
תהנו :)
ואל תבזבזו את המקום המדהים על זה על בריכה...

• הוסף לסימניות
אוקי, תודה...
בכל זאת יש שבת קיצית שלמה...
אז על מה היית ממליצה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה