- הוסף לסימניות
זה גם כנ"להשאלה איך התיק מבחינת מסמכים
אם נפלת [בהשגחה פרטית נגלית]
על פקיד טוב, מה טוב ומה נעים.
ואם לא ,[בהשגחה פרטית נסתרת]
אז תחכה חצי שנה ותגיש החמרה ,
ואולי הפעם עם ליווי מקצועי.
זה גם כנ"להשאלה איך התיק מבחינת מסמכים
ברגע שיש מסמכים שמשקפים את המצב את חוסר התיפקוד והטיפול הרציף.זה גם כנ"ל
הלוואי והיית צודקברגע שיש מסמכים שמשקפים את המצב את חוסר התיפקוד והטיפול הרציף.
בצורה שברור ממנה שעומדים בקריטריונים של ביטוח לאומי,
והתמונה בועדה תואמת- אז לא אמורה להיות בעיה.
בשמחההאם תוכל בבקשה לתת לי כיוון ? זה מאוד יסייע לי
מה כאן מידע חסוי. זה ארגון שעוזר מאוד, ובהגינות, למי שצריך את מה שאת צריכה...מה זה "תוצאות בשבילך" בבני ברק 03-8001500???? אתה מבין שצריך להנגיש מידע חסוי
איני יודע במה מדוברבחברת 'קל זכות' לא מוכנים להראות את החוזה עד שהם יראו מסמכים. אני מחפשת כאלו שיתאמצו בהכל עבורי, הן בשמיעת כל התוכן שיש לי ולמצות מזה את המקסימום, והגשת הטפסים, והכנה נכונה עבור הוועדה.
ברגע שיש מסמכים שמשקפים את המצב את חוסר התיפקוד והטיפול הרציף.
בצורה שברור ממנה שעומדים בקריטריונים של ביטוח לאומי,
והתמונה בועדה תואמת- אז לא אמורה להיות בעיה.
שניכם צודקיםהלוואי והיית צודק
אני מכיר מקרוב דברים אחרים .
שניכם צודקים
בדרך כלל כאשר אכן יש מסמכים שמשקפים חוסר תפקוד, והתמונה בוועדה משקפת את המצב - אכן מאשרים
יש מקרים חריגים של רופאים קשוחים במיוחד.
אבל, וזה אבל משמעותי, מה שבעיני אחד נראה כמו מסמכים כתובים חזקים המעידים על חוסר תפקוד עלול להראות בעיני אחר, או בעיני הרופא בוועדה כמו מסמכים שלא מעידים על כלום.
מעבר לכך פעמים רבות בוועדה לא מוצגת התמונה כמו שצריך, נתקלתי במקרים של אנשים במצבים חמורים מאוד שנתנו לרופא בוועדה את ההרגשה שהכל מצויין אצלם (תופעה נורמלית לחלוטין של התכחשות לבעיה).
זה שמישהו אמר לכם שהיה לו מסמכים חזקים וכו' ולא עבר זה לא אומר כלום אם לא ראיתם את המסמכים בעצמכם, או אם אין לכם את הידע והניסיון לשים לב איך לקרוא את המסמכים.
(דוגמא קטנה: שימו לב להבדל בין מה שהרופא כותב בדרך כלל בתחילת המכתב מתוך ציטוט תלונות המטופל, שזה מקבל משקל מסוים, לבין מה שכותב בהמשך המכתב מה הממצאים בבדיקה הרפואית שלו)[/ISPO
מישהו פה מכיר את חברת Vזכות מבית שמש ???זה גם כנ"ל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים