דרוש מידע מימוש תו הזהב - חנות מצלמות

• הוסף לסימניות
קיבלתי במתנה תו הזהב מקבוצת שופרסל
אני רוצה לממש אותו לקניית מצלמה, ואני לא מכירה את החנויות שמכבדים את תו הזהב
אולי אתם מכירים את אחד החנויות מהרשימה המצורפת, שמוכרים שם מצלמות של קנון?
תודה על כל מידע!
מימוש תו הזהב.jpg

קבצים מצורפים

• מימוש תו הזהב.jpg
    מימוש תו הזהב.jpg
    4.1 MB · צפיות: 294
  • הוסף לסימניות
יש להם רק דגם אחד :(

• הוסף לסימניות
תחליפי עם מישהי בתמורה ל buymy. שם יש יותר אופציות כנראה

• הוסף לסימניות
אני גם קיבלתי תו של 1000 שקל וזה תו דיגיטלי.
הבנתי שא"א לקנות בה בשופרסל אונלין ,זה נכון?

• הוסף לסימניות
יש את מחסני חשמל, ספציפית לי לא היה שם את הדגם שרציתי.
חוץ מזה לא מצאתי לצערי

• הוסף לסימניות
קיבלתי במתנה תו הזהב מקבוצת שופרסל
אני רוצה לממש אותו לקניית מצלמה, ואני לא מכירה את החנויות שמכבדים את תו הזהב
אולי אתם מכירים את אחד החנויות מהרשימה המצורפת, שמוכרים שם מצלמות של קנון?
תודה על כל מידע!

היי, אני לא מכיר חנויות שמוכרות מצלמות ומקבלות ביימי או תו הזהב אבל מה שאתה יכול לנסות זה למכור את השוברים ולקנות מצלמה איפה שאתה רוצה עם הכסף שתקבל. אפשר למכור ביד 2 את השובר, בדר"כ שוברים נמכרים שם ב-90%-85% מערכם בתמורה לכסף. ויש הרבה אנשים שקונים שם שוברים.

אני גם קיבלתי תו של 1000 שקל וזה תו דיגיטלי.
הבנתי שא"א לקנות בה בשופרסל אונלין ,זה נכון?
לשאלתך, נכון אי אפשר בשופרסל אונליין. אבל כאן תוכל למצוא את רשימת החנויות המקבלות את תו הזהב באונליין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה