דרוש מידע מינה בגדי ילדים

• הוסף לסימניות
למישהי יש נסיון עם הבגדי בנים?
המידות תואמות גיל? בגדים איכותים?
תודה

• הוסף לסימניות
מאד איכותיים
בבגדי בנות זה היה תואם גיל
אין לי נסיון עם בגדי בנים שלהם

• הוסף לסימניות
לדעתי המידות קצת קטנות.
לקחת מידה מעל

• הוסף לסימניות
חולצות סריג ומכנסי כותנה גם מידות קטנות או רק הבגדי ריב?

• הוסף לסימניות
הריב ממש קטנות ,לפחות מידה אחת פחות ממה שכתוב
ולהזהר לא לשים במיבש

• הוסף לסימניות
מעדכנת, אם יעזור למישהי:
התייעצתי עם השירות לקוחות ואמרו לי שרק הבגדי ריב במידות קטנות ( וזה לא הייתי צריכה)
הזמנתי תואם גיל בבגדים שרציתי והמידות טובות.

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי מתנה ללידה סט סריג ו3 גופיות
הלבשתי לו לפדיון וגם לשבתות שאחרי זה
זה היה תואם+
לא יודעת אם זה ככה בכל הגילאים

• הוסף לסימניות
יש לי את כל הסוגים
ריב ממש קטנים אצלי ילד בן 2 לובש כבר חצי שנה מידה 3 ילד בן 3 בדיוק לובש 4 וזה יושב צמוד להם לא גדול.
בגדי אריג מידות רגילות.
בגדי סריג שבתי לקחתי לפי המידות הרגילות היותר גדולות אם בחנויות אחרות בן 2 לובש 18-24 או 2 לקחתי 2
בן 3 לובש 3-4 לקחתי 4...

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק את האורכים,
קניתי שנה שעברה סט ריב לבנות והחולצות היו ארוכות בלי פרופורציה הגיונית בכלל, למשל חולצה למידה 12 היתה יותר מ80 ס"מ זה היה נראה שמלה (הרוחב היה תקין רק האורך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה