עזרה מינוי לאדובי

• הוסף לסימניות
עזרתכם..
הייתי חייבת לעשות עבודה בודדת באדובי, אז פתחתי מינוי והורדתי תוכנת אינדיזיין
כשאני מתכוונת לבטל את המינוי לפני שתעבור תקופת הניסיון בחינם- שבוע.
ואכן ביטלתי את המינוי לפני תום תקופת הניסיון וקיבלתי מהם אישור על כך שהמינוי בוטל.

מה מתברר עכשיו, אני רואה שהם מחייבים אותי כל חודש, ובבדיקה מולם הם אומרים
שאומנם ביטלתי את המינוי לאינדיזיין אבל המינוי לאדובי נשאר ולכן יש חיוב.

זה נשמע לכם הגיוני??

קרה פה לעוד מישהו? אני עכשיו בבדיקות מולם אבל שואלת אתכם במקביל..

• הוסף לסימניות
מעדכנת שהם מחזירים לי את החיובים שחייבו אותי
ומבטלים לי את המינוי
אז הכל בסדר :)

• הוסף לסימניות
עזרתכם..
הייתי חייבת לעשות עבודה בודדת באדובי, אז פתחתי מינוי והורדתי תוכנת אינדיזיין
כשאני מתכוונת לבטל את המינוי לפני שתעבור תקופת הניסיון בחינם- שבוע.
ואכן ביטלתי את המינוי לפני תום תקופת הניסיון וקיבלתי מהם אישור על כך שהמינוי בוטל.

מה מתברר עכשיו, אני רואה שהם מחייבים אותי כל חודש, ובבדיקה מולם הם אומרים
שאומנם ביטלתי את המינוי לאינדיזיין אבל המינוי לאדובי נשאר ולכן יש חיוב.

זה נשמע לכם הגיוני??

קרה פה לעוד מישהו? אני עכשיו בבדיקות מולם אבל שואלת אתכם במקביל..
גם לי קרה
לא הצלחתי להתנתק מהם
עד שפשוט ביטלתי את האשראי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה