דרוש מידע מינוף דירה קיימת (משכנתא על הערך שעלה)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות כזאת היום?
יש לכם ניסיון עם מישהו מקצוען שגם יוכל לתת ריביות טובות מהתקופה האחרונה?

נשמח לקבל המלצות

• הוסף לסימניות
מישהו משהו?

• הוסף לסימניות
ברור שניתן.
אני מבצע כל הזמן.
אם תרצה, צור איתי קשר במספר/מייל שבחתימה, אעזור לך בעז"ה.

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול?
אם יש לי כבר משכנתא על הדירה אבל כמובן היא שווה הרבה יותר ממתי שקנינו
אם ארצה לקחת תוספת לסכום, זה מצריך תיק חדש
אדגיש מה שבעיקר חשוב לי לדעת, האם זה ביטוח חיים חדש או שרק מגדילים סכום ללא בדיקה רפאוית
כי אם נתנו לנו בזמנו ביטוח חיים, לא בטוח שיתנו כעת או שגם אם יתנו יעלה הרבה יותר

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול?
אם יש לי כבר משכנתא על הדירה אבל כמובן היא שווה הרבה יותר ממתי שקנינו
אם ארצה לקחת תוספת לסכום, זה מצריך תיק חדש
אדגיש מה שבעיקר חשוב לי לדעת, האם זה ביטוח חיים חדש או שרק מגדילים סכום ללא בדיקה רפאוית
כי אם נתנו לנו בזמנו ביטוח חיים, לא בטוח שיתנו כעת או שגם אם יתנו יעלה הרבה יותר
בגדול חדש.
תלוי גם מתי נעשתה הפוליסה, והסכום המבוקש

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

נניח ויש בבעלותי דירה בשווי מליון ש"ח, ומשכנתא קיימת ע"ס 300 אלף ש"ח. אני מעוניין להוציא משכנתא נוספת לצורך כל שהוא (נישואי ילדים \ לקנות ארטיקים \ כל סיבה אחרת) בסכום הגבוה ביותר ובריבית הנמוכה ביותר.
האפשרויות הקלאסיות שעומדות בפני הם משכנתא לשיפוץ או הלואה לכל מטרה, הבעיה היא שמדובר בריבית יותר גבוהה (ביחס למשכנתא לדיור) ואני מוגבל יחסית בגובה הסכום שאני יוכל להוציא. (והלואה לשיפוץ כאשר אני רוצה לצורך אחר - אני לא יודע כמה זה חוקי..)
על פניו עומדת בפני אפשרות נוספת - למכור את הדירה שלי ולקנות דירה אחרת באותו סכום (אולי את הדירה של השכן דלת ממול) ועכשיו אני יוכל למשכן עד %70 - 75% מערך הנכס, בריבית של משכנתא לדיור. דא עקא שהוא מאד נהנה בדירה שלו ואין לו כח לקנות ולמכור וכו', אז למה לא לקנות את הדירה שלו בחזרה? (רק חרדים יכולים לחשוב על קומבינות כאלו..)
האם זה אפשרי בצורה כלשהיא? נניח והדירה רשומה ע"ש שני בני הזוג וא' ירכוש את החלק השני או משהוא כזה? ואם אני ממש משוגע ומוצא אדם כמוני שגם הוא מעוניין באותו הדבר בדיוק, אני ימכור לו את הדירה שלי והוא ימכור את הדירה שלו ובעוד שנתיים נחליף בחזרה? (כמובן שזה מסוכן וכו') יש בעיה כל שהיא בדבר הזה? (את האמת שצריך לבדוק את זה גם מול עו"ד, איך הרשויות יסתכלו על שתי אנשים שמוכרים אחד לשני ולאחר שנתיים עושים זאת בחזרה)
יש למישהוא אולי פיתרון אחר?
@מוניטין @דג תמנון @הון ובית @בנימין - פז פיננסים @יוסף פיגה משכנתאות @מימון + @יוסי אוסטר(ראובן 23) וכל המומחים
לפני מספר שבועות נשכח טלפון על גג רכב בתוך עיר. ניסינו לחפש באותם רחובות בתוואי הנסיעה של הרכב אך לא מצאנו דבר
למרות שהחיפוש בוצע כחצי שעה אחרי שהטלפון נשכח לא מצאנו אפילו שברים של הטלפון על הכביש
ניסינו להתקשר לטלפון אבל אף אחד לא ענה ולאחר כשעה כבר ענה תא קולי
מדובר בעיר חרדית כך שמאמינה שאם מישהו היה מוצא הוא היה מנסה להשיב את האבידה
יש במגן על הטלפון את כל הפרטים האישיים של בעל הטלפון
אנחנו חושבים שאולי הוא פשוט זרוק איפשהוא ביציאה מהעיר בכביש הראשי (עוד לא יצא לנו לחפש שם רק כי מהגיון חשבנו שהטלפון לא ישרוד על גג הרכב את כל הפסי האטה שיש בעיר והעליות והירידות...
כבר קנינו טלפון חדש אבל עדיין זו עוגמת נפש גדולה כי בתוך הטלפון היה המון מידע ואנשי קשר שאין דרך לשחזר

אולי יש כאן מישהו שקרה לו משהו דומה או יוכל לתת רעיון איך ואיפה לחפש? חשבנו לנסות לאכן את הטלפון אך כיוון שמדובר בטלפון כשר אין אפשרות לעשות זאת לבד אלא בסיוע המשטרה שכרגע לא מנסה לעזור.. וברחובות היכן שהרכב עמד ואח"כ נסע לא ידוע לנו שיש שם מצלמות של אנשים פרטיים ומצלמות של העיר ניסינו לפנות לעירייה אך לא מוכנים לתת בשום אופן ללא אישור משטרה (שגם היא לא מוכנה..)
מה עוד ניתן לעשות?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה