מינימום הנמכה לתקרת גבס

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מהמבינים ומבעלי הנסיון -
כמה זה המינימום שנדרש להנמיך תקרת גבס שאמורה להיות בה תאורה שקועה. בהתחשב בזה שצריך גם לתמרן שם מעליה עם תעלות חשמל ושנאים.
תודה.

• הוסף לסימניות
תלוי מה נקרא לתמרן. [כוונתי מה סדר גדול של תשתיות חשמ' הנצרך , מרחקים בין הגופים, גודל הגופים וכו']
אם תעלי תכנית או תפרטי מה בדיוק סדר גודל אשתדל לעזור לך

• הוסף לסימניות
תלוי מה נקרא לתמרן. [כוונתי מה סדר גדול של תשתיות חשמ' הנצרך , מרחקים בין הגופים, גודל הגופים וכו']
אם תעלי תכנית או תפרטי מה בדיוק סדר גודל אשתדל לעזור לך
תודה.
אין לי תוכנית עבודה
אני מתכננת, פס לד שקוע.
אני מבינה שאתם מהתחום, אז עוד שאלה בנושא-
בהנמכה של מסגרת גבס בסלון, שהתוכנית היא לקבוע בה תאורה שקועה. מעל ארון הספרים, מה עושים? תאורה שתאיר מעל הארון? זה נראה לי לא מוצלח. אז מה בכל זאת הפתרון?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
הארון מעץ?
אפשר לעשות חורים בדופן העליונה של הארון באזור הויטרינה או מדפי הנוי ולהאיר אותם בספוטים שיצאו מהנמכת הגבס.
אפשר גם להאיר כלפי כל הסלון על העובי של ההנמכה.

• הוסף לסימניות
תודה.
אין לי תוכנית עבודה
אני מתכננת, פס לד שקוע.
בהנמכה של מסגרת גבס בסלון, שהתוכנית היא לקבוע בה תאורה שקועה. מעל ארון הספרים, מה עושים? תאורה שתאיר מעל הארון? זה נראה לי לא מוצלח. אז מה בכל זאת הפתרון?
תודה רבה.

באופן עקרוני אם הארון רץ לכל או רוב אורך הקיר אז אני מתייחס לארון כגבול החדר וממילא המסגרת בולט מקו הארון באותה מידה כמו בשאר הקירות וגם התאורה שמה

• הוסף לסימניות
תודה.
אין לי תוכנית עבודה
אני מתכננת, פס לד שקוע.
תודה רבה.
כמה ההנמכה תהיה מעל הארון? אם לא צמוד וזה רץ כמסגרת של כל החדר זה נראה בסדר

• הוסף לסימניות
הי, עשית פס לד שקוע? כמה הנמכה יצא לך?

• הוסף לסימניות
פס לד שקוע לא צריך הנמכה רצינית בכלל.
ממש עניין של ס"מ בודדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה