מינימינימיניאטורות מקסימליסטיות

• הוסף לסימניות
משתלשלת מכאן: https://www.prog.co.il/threads/בואו-נשב-ונדבר-רגע.418764/

מיניאטורה הפנים דקור אלמנטים בעל מבנה ללא דופי על ידי Kiyomi

מיניאטורה יפנית קיומי מחקה עתיקות עם תשומת לב מדהימה לפרטים, יצירת צנצנות זכוכית שחוקים ומעוטרים, סכו"ם מעט מוכתם, ומארזים ארוזים עם עשרות מגירות. בעלת המלאכה המוכשרת מייצרת חתיכות לבתי בובות מתוך נייר, חוט, עץ וחומרים אחרים המחקים את חבריהם הגדולים. כדי לתת לקהל שלה תחושה של קנה מידה, הצייר יציג את עבודותיה הקטנות לצד חפץ שניתן להרחבה, או להניח כיסא מיניאטורי על מושב של מושב קבוע, או לגמד סט של מגירות על ידי הנחתו על מדרגה של סולם. אתה יכול לראות יותר של פריטים עתיקים שלה טעים להסתכל מאפים מזויפים על Instagram שלה ואתר האינטרנט. (דרך שלי המודרני Met)

Kiyomi_01.jpg
Kiyomi_02.jpg
Kiyomi_03.jpg
Kiyomi_04.jpg
Kiyomi_05.jpg
Kiyomi_06.jpg
Kiyomi_07.jpg

• הוסף לסימניות
Kiyomi_09.jpg
Kiyomi_10.jpg
Kiyomi_11.jpg
Kiyomi_12.jpg
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ציפורים מיניאטורות שעוצבו על ידי קייטי דוקה

האמן המיניאטורי המבוסס על קופנהגן, קייטי דוקה, מייצר ציפורים מיניאטוריות מפורטות להפליא, היוצאות על קצוות העפרונות והמכחולים. הדגימות נוצות בנויים בעיקר מחומר פולימרי, זכוכית, חוטי תכשיטים וכבש טלאים או כותנה עם מבטאים של צבע אקרילי. למרות החלקים נועדו בעיקר לשימוש בתי בובות, מסגרות מתכווננת שלהם appendages להבטיח כל ציפור יכול להסתגל לכל סביבה. אתה יכול לראות יותר על Instagram ו בחנות Etsy שלה. (דרך כל כך סופר מדהים)

bird-1.jpg
bird-2.jpg
bird-3.jpg
bird-5.jpg
bird-6.jpg

• הוסף לסימניות
מהמם
שלחי את המיניאטורות האלה ל @רותי12

• הוסף לסימניות
זה כלכך יפההה!!!
אני יושבת פה וצווחת מרוב יופי:(
חולהעל מיניאטורות. אחד הדברים שמוציאים אותי מכליי.

תודה לך על ההשקעה בלהעלות את כל זה, צפיתי פה כבר בכמה אשכולות שלך, מרתקים אחד אחד!
כמה יופי את מביאה לנו:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום לכולם,

בשנים האחרונות אני מנסה לקדם את עניין התחבורה הציבורית בחינם בכל הארץ. העניין הוא שאין לי מספיק תומכים. פניתי במכתבים מספר פעמים למשרד התחבורה ולמבקר המדינה, לשרה רגב ולסגן השר שלה אך בגלל שלא מציפים אותם בנושא הזה הם מזניחים אותו.

תחפשו בגוגל תחבורה ציבורית בחינם ותיכנסו לקישור של ויקיפדיה. אתם תראו שם מאמר על " מחקר שערך
המדען הראשי של משרד התחבורה, התשתיות הלאומיות והבטיחות בדרכים אמיר זיו-אב בשנת 2015, הוא מצא שסבסוד מלא של התחבורה ציבורית בישראל יעלה 4 מיליארד שקל בשנה בעוד שעלות הנזקים מהגודש בכבישים (אובדן שעות עבודה, זיהום אוויר, בלאי וכו') עומדת על 12 מיליארד שקל בשנה[15]. "

עולה מזה שתחב"צ בחינם תחסוך לקופת המדינה 8 מיליארד שקלים בשנה!! למה זה לא קורה עד עכשיו אין תשובה חד משמעית. סברה שלי היא שהמדינה חושבת שקיפוף האזרחים הוא דבר חיוני בדביל להפוך אותם לממושמעים....

אני מבקש ממכם להציף את כל מי שאתם חושבים שיכול לקדם תחב"צ בחינם. זה יביא כ"כ הרבה תועלת לכל אזרחי המדינה.

צירפתי צילום מסך

וזה הקישור לויקיפדיה-

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה