דרוש מידע מיני בר בכשרות בד"ץ העדה החרדית, מכירים?

• הוסף לסימניות
טוב,
אז אחרי חפירה לא קטנה בנושא עם כל הגורמים הרלוונטיים
וגם פה ופה
אשמח למידע על מיני בר בכשרות העדה"ח לקרים ולחמים בשבת
ממה שידוע לי יש רק לחברת "הדס" את הדגם "הדס מהדרין" (שגם את זה הם טוענים שהם מורידים מהמדפים בקרוב עקב מעבר לכשרות של הרב רובין)
(יש גם סוג שנקרא "נוגה שבת"?)

יש למישהו מידע מנסיון?
כבר התבלבלתי מרוב חוות דעת

אכן, ידוע לי שתמי 4 זה הכי הכי טוב בעולם, אבל כרגע אשמח למידע על מה שכשר בכשרות בד"ץ העדה"ח!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
סליחה על החפירה. ומה יקרה עם המיני בר יהיה בכשרות רובין?????
המים יהפכו לטריפות? או שאתם חושבים שאי אפשר לסמוך על מומחה כשרות כזה גם בטכנולוגיה במצב שבת? גם מיחם אתם קונים רק בהכשר בד"ץ?
אני מקוה שזה בסדר שאני שואל.

• הוסף לסימניות
סליחה על החפירה. ומה יקרה עם המיני בר יהיה בכשרות רובין?????
המים יהפכו לטריפות? או שאתם חושבים שאי אפשר לסמוך על מומחה כשרות כזה גם בטכנולוגיה במצב שבת? גם מיחם אתם קונים רק בהכשר בד"ץ?
אני מקוה שזה בסדר שאני שואל.
זה בסדר גמור לשאול ואף מצוה...
אני התקשרתי ל'משמרת השבת' שהם אמונים ומקצועיים מאד בכל התחום הזה של טכנולוגיה הלכתית, והם אמרו לי ללכת רק על כשרות העדה"ח.
למה? לאלוקים (ול'משמרת השבת') פתרונים!

• הוסף לסימניות
מה המכשירים כיום בכשרות העדה החרדית?
בביה״ד של הרב פריד טוענים שרק אלה כשרים לחלוטין ללא צורך ב״עוקף שבת״

תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה